Povete fashion: fii responsabil de mic! Alegeri fashion powered by Tommy Hilfiger

1
De Gavrila Alina
16 nov. 2020

Pe cel mic iti doresti mereu sa il inveti lucruri bune si frumoase care sa-l ajute sa se dezvolte intr-un adult responsabil, asa e? Cumva vrei sa ii educi si gustul estetic, indiferent daca este baiat sau fata. 

Si de asemenea, sa invete sa fie capabil sa aleaga piese vestimentare care ii intregesc personalitatea dar care si adauga un twist in tinuta sa. Vrei sa creasca armonios, sa aiba niste valori, ceea e perfect firesc.

Asa ca poate este bine sa iti expui copilul la aventuri fashion care il vor face sa cunoasca un brand a carui filosofie este „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa” si care, in acelasi timp, ii va oferi variante vestimentare super cool. Un astfel de brand este Tommy Hilfiger care in crearea colectiei Tommy Kids Toamna 2020 a inclus procese si materiale sustenabile, oferind un exemplu pentru urmatoarea generatie de visatori care sa fie mai constienti, avand in acelasi timp un impact mai mic asupra mediului.

De la bumbac organic la poliester reciclat, metode alternative de prelucrea a materialelor si tehnologia Solucell, colectia TOMMY HILFIGER Kids incorporeaza o gama de materiale inovatoare in imbracamintea exterioara.

Iar daca tu gasesti un fel interactiv si fun prin care sa ii povestesti toate aceste detalii tehnice, sa spunem, esentiale pentru ADN-ul acestui brand, sunt sanse ca in momentul in care isi va imbraca noua geaca Tommy Hilfiger sa faca un pas inspre a-si construi un viitor mai bun. Sunt sanse ca data viitoare cand ii vei cumpara un obiect vestimentar pe care si-l doreste, chiar el sa te traga de mana pentru a ajunge intr-unul dintre magazinele Tommy Hilfiger, pentru ca fiecaruia dintre noi ii place sa fie un super erou, nu-i asa?

Pregateste urmatoarea sesiune de shopping impreuna cu al tau copil intr-unul din magazinele selectionate Tommy Hilfiger (Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall Vitan si Iulius Mall Cluj – Napoca).