Premiera in Romania: a fost lansat primul tratament cu celule stem specializate

Avatar1
De Gavrila Alina
10 dec. 2018

Ziua de 6 decembrie 2018 a reprezentat un moment istoric pentru medicina regenerativa romaneasca. S-a introdus pentru prima data in Romania, tratamentul ce celule stem specializate.

Lansarea a avut loc la Hotel Marshal Garden si a reprezentat un tur de forta al sectorului medical, care a fost inaugurat de catre Dr. Bogdan Ivanescu, si continuat de catre cadrele medicale specializate:

– Dr. Dragos Zamfirescu, Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Clinica Zetta
– Dr. Mihai Rascu, Medic Primar Ortopedie – Traumatologie, Clinica Ortokinetic
– Dr. Razvan Tanasescu, Medic Veterinar

Chirurg, Clinica Sanivet
avandu-i alaturi pe Dr. Antonio Graziano, DDS, PHD CEO – HBW RL, proprietarul brevetului si inventatorul metodei RIGENERA si Dr. Anna Foglie, Medic Chirurg Plastician.

Evenimentul s-a adresat specialistilor din chirurgie plastica, dermatologie, ginecologie, ortopedie si medicina veterinara, bloggerilor, presei de specialitate, radio si TV. Gazda evenimentului, Dr. Bogdan Ivanescu – realizatorul emisiunii medicale TV – Doctor MIT si Director General al bancii de celule stem – STEM SURE, va oferi pacientilor din Romania incepand de astazi, accesul la aceasta terapie de ultima ora – RIGENERA.

Cei prezenti la eveniment au avut ocazia unica de a viziona, pe toata perioada evenimentului, trei interventii chirurgicale: doua de medicina umana (pe partea de dermatologie si ortopedie) si una de medicina veterinara, toate folosind metoda RIGENERA. Mentionam ca aceste interventii chirurgicale au fost realizate in prezenta posturilor TV nationale, cele de medicina umana fiind efectuate la Clinica Zetta si cea de medicina veterinara la clinica Sanivet.

Sesiunea de Q&A organizata, a oferit sansa publicului prezent la eveniment, sa intre in legatura directa cu profesionistii din domeniul medical. Informatiile aditionale obtinute in aceasta sesiune, au clarificat multe dintre aspectele mentionate in cursul evenimentului si au creat oportunitati pe masura.

RIGENERA reprezinta un tratament de Medicina Regenerativa, ce reface structura si functia tesuturilor afectate. Utilizand celule stem specializate recoltate din tesut sanatos si apoi aplicate in aria afectata, RIGENERA va ofera regenerare tisulara.

Utilizand RIGENERA, intr-un singur timp chirurgical, pacientul este donator si totodata receptor de micro-grefe de celule progenitoare specializate. Procedura furnizeaza un concentrat imbogatit in celule progenitoare in zona afectata, cu scopul de a determina in mod predominant instalarea proceselor de regenerare versus cicatrizare a tesutului.

Aplicatiile RIGENERA:
Aplicatii chirurgie plastica si dermatologie
• Arsuri
• Plagi
• Chirurgie plastica
• Medicina estetica
• Cicatrici precum cele post-abdominoplastie, post-cezariana si post-augmentare mamara
• Picior diabetic

Aplicatii ortopedice
• Artroza
• Leziuni articulare
• Gonatroza
• Coxatroza
• Ortopedie
• Chirurgie maxilo-faciala

Mai multe informatii despre avantajele folosirii metodei RIGENERA se pot obtine prin accesarea:
paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ si https://www.doctormit.ro/rigenera/