Rasfata-ti simturile cu noile produse pentru ingrijirea corpului de la NIVEA

Avatar1
De Gavrila Alina
18 sept. 2019
Toamna este chiar dupa colt si chiar daca sezonul estival a ajuns la final, exista momente pe care trebuie sa le dedici ingrijirii pielii tale si relaxarii, chiar si dupa ce te intorci din vacanta.
Alege hidratarea si rasfatul de care pielea ta are nevoie cu noua lotiune de corp NIVEA Oil in Lotion Coconut & Monoi oil sinoile NIVEA Body Souffles. Acestea sunt imbogatite cuuleiurile pretioase de monoi extrase din florile suave de Tiare siiti vor incanta simturile in orice moment.

Cu un design elegant, parfum delicat si o textura incredibil de placuta, Souffle-urile pentru corp de la NIVEA reprezintanoutatea verii si sunt perfecte pentru inceputuri sau finaluridelicioase de zi. Noua formula de cremaSouffle are o texturanon-grasa si usoara, cu perle vizibile de uleiuri pretioase, se topeste usor pe piele, lasand-o catifelata la atingere si ingrijita in profunzime.

Pentru a evada direct pe o plaja exotica, la umbra unui palmier unde se aud valurile marii, descopera Souffle-ul de corp NIVEA cu aroma de cocos si ulei de monoi si bucura-te de o explozie de arome si senzatii. Textura usoaranon-grasa contine perle vizibile de ulei pretios ce iti vor lasa pielea intens hidratanta, in timp ce aroma delicioasa de nuca de cocos iti va bucura simturile.

Bucura-te de parfumul unic al florilor de cires intr-o lotiune de corp feminina si usoara, imbogatita cu ulei de jojoba. Souffle-ul de corp NIVEA cu flori de cires si ulei de jojoba are o formula care se absoarbe rapid in piele, fara urme grase sau lipicioase. Perlele hidratante de ulei pretios si parfumul florilor de cires se imbina perfect, pentru ca pielea ta sa ramana catifelata si rasfatata pentru o perioada indelungata.

Imbogateste-ti simturile cu notele tropicale de cocos din noua lotiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aroma de cocos si ulei de monoi. Aceasta este infuzata cu uleiuri pretioase de monoi si se absoarbe rapid in piele, transformand pielea uscataintr-o piele neteda si radianta pana la 48h, fara sa lase urme grase. Reda pielii uscate supletea si aspectul radiant!

Indiferent ce planuri ai pentru aceasta toamna, lasa-te invaluitade aromele incantatoare de nuca de cocos sau flori de cires si oferati in fiecare zi un moment de rasfat irezistibil, pentru o piele frumoasa si luminoasa.

Preturi recomandate:

Souffle de corp NIVEA cu flori de cires si ulei de jojoba – 21 RON

Souffle de corp NIVEA cu aroma de cocos si ulei de monoi – 21 RON

Lotiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aroma de cocos si ulei de monoi – 24 RON