Redescopera hidratarea naturala cu Avène Hydrance

1
De Gavrila Alina
21 dec. 2018

Hidratare, hidratare, hidratare! Este unul dintre cele mai frecvente sfaturi pe care le auzim in legatura cu ingrijirea pielii. Poate te-ai intrebat de ce este atat de important acest ritual de infrumusetare…

Cand pielea este deshidratata, filmul sau hidrolipidic este deteriorat. Celulele pielii isi pierd coeziunea si creste gradul de pierdere a apei prin epiderma. Apare senzatia de disconfort, dand impresia ca pielea ne strange.

Asemenea unui burete, pielea devine tensionata si se arcuieste, senzatie cunoscuta sub numele de „tensiune cutanata.”
In plus, una dintre principalele cauze ale formarii ridurilor este deshidratarea. Daca iti doresti un ten frumos, radiant si catifelat, ofera-i, in primul rand, HIDRATARE.

Laboratoarele Dermatologice Avène reinventeaza definitia hidratarii prin crearea unui nou complex brevetat de ingrediente active – COHEDERM™, care actioneaza asemenea unui rezervor de apa. Acesta complex contine un trio de lipide atent selectionate pentru puterea lor remarcabila de hidratare si eficacitatea dovedita asupra tensiunii cutanate, cauzata de deshidratare. Produsele Avène ce contin acest complex de ingrediente active asigura:
• Refacerea suprafetei filmului hidrolipidic.
• Coeziune imbunatatita a barierei epidermice si stabilizarea spatiilor intercelulare in stratul cornos.
• Crearea rezervoarelor de apa in stratul cornos, rezervoare ce capteaza si retin Apa Termala Avene, pentru a oferi pielii o micro-difuzie completa de apa termala.
COHEDERM™recreeaza rezervoarele naturale de apa ale pielii.

Totusi, cand te gandesti la hidratare, iti doresti ca aceast ritual de ingrijire sa ii ofere pielii rasfat si tie o exeperienta placut senzoriala. Aceasta este si promisiunea pe care ti-o face Avène prin noul produse Hydrance – Crema Riche, caruia i se adauga Serul hidratant.
Textura Aqua Film a acestor produse da un plus de catifelare pielii. Produsele sunt absorbite rapid in piele, hidratand-o din interior.

Atat Hydrance Crema Riche, cat si Serul hidratant, contin micro-sfere pline de Apa Termala Avène. Ca rezultat al compozitiei lipidice multi-lamelare, aceste micro-sfere pot ingloba trioul de lipide COHEDERM™ si pot inchide in ele Apa Termala Avène pentru a o elibera apoi in piele, umpland, astfel, „micro-rezervoarele” create de complexul brevetat COHEDERM™. Hidratata intens, pielea isi redescopera frumusetea innascuta.
Produsele sunt dedicate ingrijirii pielii sensibile. Toate tipurile de piele – chiar si cele mai sensibile – se simt din nou confortabile si catifelate.
Rehidratat pielea ramane catifelata pentru timp indelungat.
Rezultatele dovedite clinic ale celor doua produse:
• HIDRATARE INTENSA SI IMEDIATA – 24h de hidratare inca de la prima aplicare
• EFECT DE REHIDRATARE – hidratare cumulata din rezervoarele de apa dupa 7 zile
• RIDURILE CAUZATE DE DESHIDRATARE – sunt netezite vizibil dupa 7 zile

Afla mai multe informatii de aici www.eau-thermale-avene.ro/ si urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania/ si Instagram: www.instagram.com/EauThermaleAveneRomania