reIMAGINE HUB – un spatiu reimaginat dedicat dezvoltarii personale

Avatar1
De Gavrila Alina
7 aug. 2020

La inceputul lunii aprilie se lansa platforma www.reimagine.ro de catre agentia full service Pandorra Story Style, iar acum a venit vremea unui nou proiect: reIMAGINE Hub – locul unde fiecare dintre noi isi poate reimagina cea mai buna versiune a sa.

reIMAGINE Hub este un spatiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care il acceseaza, fiind inspirat de trairile fiecaruia dintre noi. In acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice si sedinte de coaching si cunoastere de sine, construite riguros si cu grija de echipa de traineri si facilitatori, coordonata de Monica Magureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician si formator agreat de Scoala Internationala Georges Colleuil  in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale.

Pentru cei dornici si pregatiti sa-si asume rolul de explorator in drumul autocunoasterii se ofera sesiuni 1-1 de coaching sistemic, in urma carora beneficiarul isi va gasi rezolvarea problemelor de relationare, construindu-si ghidat o sanatate emotionala proprie. Mai multe detalii se gasesc aici.

Cei orientati spre cunoasterea complexa a stiintelor sufletului specifica Referenţialului Arhetipurilor Personale (RAP) – metoda de analiza personala si sondare a inconstientului elaborata si rafinata de peste 30 de ani de catre autorul ei, Georges Colleuil – psihoterapeut, filosof, cercetator si scriitor francez de renume internaţional – vor gasi in reIMAGINE Hub o serie de activitati extrem de atractive. Pot opta pentru sesiunile 1-1 RAP sau pot participa la unul dintre workshop-urile deja programate.

Tarotul este intai de toate un joc de imagini simbolice, proiectii ale arhetipurilor inconstiente ale umanitatii. De aceea ne poate ajuta sa intram in contact cu radacinile noastre cele mai vechi.” (Georges Colleuil)

In perioada 28 – 30 august, va avea loc cursul Initiere in metoda RAP si simbolistica tarotului de Marsilia – modulul de incepatori. Beneficiarii vor afla despre ce inseamna metoda de analiza  Referenţialul Arhetipurilor Personale, vor invata despre simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia, vor aprofunda semnificatia caselor 1 – 12, vor descoperi cum se calculeaza si pregateste un Referential, dar si care sunt primele baze de interpretare. Costul modulului este  de 750 RON. Pentru inscrieri si detalii va invitam sa trimiteti un email la  rap@pandorrastyle.ro

Urmatorul curs programat are loc pe 19 septembrie, avand ca tematica Mitul lui Perseu si Arcanele Izolarii. Workshop-ul este deschis tuturor celor pasionati de simboluri, de calatoria alaturi de arhetipurile din tarot, Tarotul de Marsilia, si nu necesita cunostinte prealabile in metoda RAP. Cursul va fi sustinut de Georges Colleuil, in limba franceza cu interpretarea in limba romana asigurata de catre Claudia Savu si Mihaela Rata.

Costul acestui curs este 250 RON si numarul maximum de participanti este 25 de persoane. Inscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro si sunt luate in calcul in ordinea sosirii.

Sesiunile de coaching si workshop-urile se desfasoara online, via platforma zoom, sau la cerere (daca exista aceasta posibilitate pentru tipul de activitate aleasa) intr-un spatiu fizic, urmand normele de siguranta impuse de autoritati.