S-a deschis un nou magazin CALVIN KLEIN JEANS in City Park Mall Constanta

1
De Gavrila Alina
15 nov. 2021

Calvin Klein, Inc. anunta deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Jeans in City Park Mall Constanta prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN in Romania.


Magazinul are o suprafata de 150 mp si este cel de-al 7-lea magazin al brand-ului din Romania, ca parte din planul de dezvoltare Calvin Klein pe piata din tara.  

Noul magazin CALVIN KLEIN JEANS din City Park Mall Constanta urmeaza conceptul de design Calvin Klein, prezentand publicului o estetica moderna si sofisticata, cecomunica AND-ul contemporan si minimalist specific brand-ului.

Cei pasionati de piese atemporale dar practice care pot fiasortate stilului casual vor descoperi in noul magazin Calvin Klein Jeans o gama variata de produse parte din colectia ToamnaIarna 2021 dedicata atat femeilor, cat si barbatilor, care se concentreaza pe item-urile essentials, cu accent pe confort siminimalism. In colectia Underwear, bumbacul modern folositofera un stil suav, avand integrat in design banda cu logo Calvin Klein. Structura moderna ofera o colectie de linii simplificate. In colectia Jeans, hanoracele cu gluga si tricourile sarbatorescmonograma iconica a brand-ului, si noile item-uri statement din denim includ jachete decupate si stiluri relaxate.

Accesibilitatea produselor premium Calvin Klein pentru unnumar cat mai mare de clienti este unul dintre obiectivele brand-ului, iar deschiderea noului magazin este un pas important inspreindeplinirea acestui scop.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenticonsumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuriindraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna siminimalista a design-ului, imaginile incitante siconexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerulsau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construitreputatia ca lider in industria de moda americana prinliniile distincte ale brand-ului si o gama de produselicentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselorCalvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste11.500 de asociati la nivel global.