S-a lansat NeoTech, un nou proiect cripto romanesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

1
De Gavrila Alina
22 oct. 2021

NeoTech, un nou start-up romanesc in domeniul criptomonedelor, a lansat la sfarsitul saptamanii trecute pe piata platforma digitala neotech.finance, prin care ofera acces investitorilor la achizitia monedei virtuale (simbol NEOT) in faza de presales.

Contractul inteligent este dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, fiind avute in vedere integrari accelerate cu alte infrastructuri blockchain, prin punti de legatura. Pretul de pornire este de 0.25 USD pana la data de 10 noiembrie, urmand ca in a doua luna sa fie ajustat la 0.50 USD. In a treia luna va deveni 0.75 USD, in anticiparea listarii avantajoase pe pietele de tranzactionare descentralizata.

In primul trimestru al anului 2022 contractul inteligent va trece la etapa de vanzare publica pe o serie de platforme de trading internationale. NEOT are un total token supply de 250 milioane de unitati care vor fi distribuite in mod echitabil in vederea sustinerii proiectului. NeoTech pune la dispozitie investitorilor un Whitepaper detaliat, accesibil pe site-ul platformei neotech.finance.

Dorim ca prin acest token sa oferim oportunitati de investitii smart atat pentru romani, cat si pentru investitori la nivel mondial. Vorbim, in ultimii ani, din ce in ce mai mult despre digitalizare si orase inteligente si constatam o dezvoltare exponentiala post-pandemie in acest domeniu. Cu siguranta tehnologia blockchain, aplicata solutiilor de digitalizare de tip Smart City, va revolutiona modul in care se vor dezvolta orasele noastre.” a declarat Doru Borsan, CEO NeoTech.

Contractul inteligent a fost conceput cu o utilitate in piata reala. Pe viitor, el va putea fi utilizat in achizitionarea serviciilor Smart Cities Technologies SE (in Romania prin NeoTech City), companie din domeniul tehnologiilor digitale smart city si a inteligentei artificiale. Planurile pe termen scurt si mediu sunt integrarea tehnologiilor NFT (non-fungible tokens) dezvoltate intern, oferirea unei platforme integrate incluzand un portofel digital si o bursă proprie de tranzactionare a tehnologiilor create.

Nu doar pentru Romania, ci pentru lumea intreaga, tehnologiile si proiectele de tip ‘smart city’ sunt prioritare. Pandemia a accelerat digitalizarea si din ce in ce mai multe zone din sectoarele public si privat dezvolta si implementeaza ecosisteme creativ-inteligente. Suntem intr-o retea mondiala, cu proiecte si finantari de miliarde de euro. Romania este pe aliniamentul smart si salut NEOT, prima criptomoneda cu o extensie puternicasi aplicabilitate reala in tehnologii care azi aduc plus valoare atator comunitati din Romania si din strainatate.” a declarat Ioan Gaf Deac, Smart City Strategy Expert.

Fondatorul NeoTech este Doru Borsan, un om de afaceri roman, premiat drept „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry din 2018. Acesta a infiintat compania Smart Cities Technologies SE cu sediul in Munchen, Germania, cu un capital social de 15 milioane de Euro. Compania isi propune dezvoltarea activitatii in perioada urmatoare si extinderea operationala la nivel global. Necesitatea implementării tehnologiilor digitale Smart City a devenit o prioritate a vietii cotidiene.

Pentru mai multe informatii despre proiect, accesati platforma neotech.finance sau conturile de socializare Neotech (Facebook, LinkedIn, Telegram, Twitter).