SALVATORE FERRAGAMO LANSEAZA DOUA EDITII LIMITATE DEDICATE EXCLUSIV SARBATORILOR DE IARNA

1
De Gavrila Alina
5 nov. 2019

PARFUMURILE  SIGNORINA EAU DE PARFUM SI AMO FERRAGAMO


Salvatore Ferragamo imbratiseaza spiritul sarbatorilor de iarna prin lansarea a doua parfumuri editie limitata:  Amo Ferragamo si Signorina Eau de Parfum, care imbraca un look unic si stralucitor, dedicat acestui sezon festiv.

Cele doua produse isi pastreaza aromele originale, in timp ce ne incanta cu un ambalaj exclusiv care celebreaza bucuria Sarbatorilor.

Indraznet si pasional, Amo Ferragamo imbina un buchet floral intens cu nuante de rozmarin, Mate si tonuri fructate, creand o atingere ultra feminina.  Proaspata si visatoare, Signorina Eau de Parfum imbina vivacitatea notelor de piper roz, generozitatea petalelor de iasomie si trandafir si caldura notei de pannacotta.

Pentru aceste editii festive, flacoanele de sticla capata o nuanta de argintiu, sofisticata, care se regaseste, de asemenea, si in textura stralucitoare a funditei Vara aflata pe flaconul Signorina si a panglicii regasite pe flaconul Amo Ferragamo.

Cutiile celor doua parfumuri imbraca o nuanta de rosu, specifica Salvatore Ferragamo, oferind o nota glamour experientei de a darui.

Pe durata sezonului festiv, aceste produse vor aminti de un peisaj luminos, in care magia Craciunului capata reflexii argintii, de oglinda, evocand atmosfera magnetica a unei paduri fermecate.

Editiile limitate Amo Ferragamo si Signorina Eau de Parfum sunt disponibile exclusiv in magazinele Douglas, incepand cu luna noiembrie.

Amo Ferragamo 50 ml limited edition  – 416  lei

Signorina  Eau de parfum 50 ml  Limited edition – 398   lei