SARBATORESTE 22 DE ANI DE OTTER DISTRIBUTION CU DISCOUNTURI DE 22% LA TOATE PRODUSELE

1
De Gavrila Alina
12 dec. 2019

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 22 de ani de existenta pe piata din Romania cu 22% reducere pentru toate brandurile din portofoliul companiei.

Grupul Otter Distribution, azi unul dintre cei mai importantijucatori de pe piata retailului de incaltaminte, a fost fondat acum 22 de ani. Compania si-a inceput activitatea in 1997 prin reprezentarea si distribuirea de branduri internationale, in anul 1999 a fost deschis primul magazin Otter si din 2002 a inceputextinderea retelei care numara in acest moment 67 de magazine.Grupul Otter Distribution detine 37 magazine Tezyo, 19 magazine Salamander, 6 Aldo, 2 Clarks si 3 magazine outlet.

Pentru ca o astfel de aniversare nu ar fi fost posibila farasustinerea constanta a unei baze de clienti fideli, in perioada 68  decembrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum si in magzinele online din portofoliu, reduceri de 22% la toata colectia de iarna de incaltaminte si accesorii.

Indiferent de stilul care te defineste, fie ca esti adepta cizmelor, botinelor sau ghetelor in sezonul rece, ca te axezi pe confort sau cauti sa uimesti pe toata lumea cu cele mai structurale tocuri de sarbatori, aici vei gasi orice pereche de incaltaminte iti doresti, precum si accesoriile care sa iti complimenteze tinuta. In acest spirit, este momentul ideal pentru a achizitiona brandurile tale favorite, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Flavia Passini, Ugg, The Flexx, Gryxx, Bugatti, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Adidas, Cromia, Gabor, New Balance, Nike, Hugo Boss si Salamander,care au acum preturi reduse cu 22%.

Noua colectie de iarna propune o varietate mare de articole de incaltaminte si accesorii, care abordeaza variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne si cool, care se remarcaprin calitate, confort si diversitate stilistica. Anul acesta ofertade incaltaminte si accesorii de iarna este una vasta, care incorporeaza un numar record de botine si cizme. Iarna aceasta, cizmele peste genunchi, cizmele cu tocuri atipice si botinele de inspiratie western inlocuiesc cu succes ghetele clasice de sezonsi sunt piesele centrale pe care poti miza. Tocurile au devenitmasive, cu forme arhitecturale, cu insertii de pietre si cu jocuricromatice, potrivite oricarui outfit, aducand stralucire zilelormohorate.

Influentele urbane din moda de zi cu zi continua sa ramana in tendinte. Starurile selectiei de pantofi sport debuteaza cu o explozie de culoare si design-uri fresh, cu talpichunckyinspirate de moda momentului. De asemenea, directia cromaticaeste completata de culorile vibrante, neon in combinatie cu nuantele mai putin intense.

Discounturile se aplica in toate magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum si online pe: www.tezyo.ro, www.otter.ro www.salamandershop.rosi aldoshoes.com.ro.

Despre Otter Distribution

In Romania, OTTER DISTRIBUITION este prezent in toate locatiilecheie din marile orase, in marile centre comerciale, ingloband 67 de magazine in Romania. Din acestea fac parte: Tezyo ingloband 37 magazine multibrand in Romania si 2 la nivel regional, in Cehia, 19 magazine Salamander, 6 magazine Aldo, 2 magazine Clarks si 3 outleturi. De asemenenea,principalele  branduri de magazine sunt reprezentate si de shop-uri online.

OTTER DISTRIBUITION ofera o selectie de branduri internationale, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Stonefly, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss, Adidas, Rieker, Flavia Passini, Gryxx si Salamander . In fiecare dintre magazinele din reteaua OTTER DISTRIBUTION se regasescpantofii potriviti oricarui stil sau oricarei ocazii, dar si accesorii care sa completeze perfect fiecare tinuta, pentru toata familia.

Pentru mai multe informatii, acceseaza www.otter.ro, www.tezyo.ro si www.salamandershop.ro si www.aldoshoes.com.ro   sau/si conturile de Social Media pe Facebook si Instagram.