Sarbatoreste luna indragostitilor si pregateste cina perfecta alaturi de WMF

Avatar1
De Gavrila Alina
15 feb. 2021

Februarie, luna indragostitilor! Iar anul acesta ti-ai propus sa tepregatesti serios si sa ii faci o surpriza inedita persoanei iubite. O cina in doi, muzica in surdina si masa atent decorata cu celemai elegante produse WMFdetalii ce fac diferenta sidesavarsesc atmosfera.

Rafinament pentru o seara deosebita in cea maiplacuta companie

Challenge-ul pentru seara perfecta sta in elementele care o alcatuiesc: atmosfera, flow-ul conversatiei, dar si dish-urile atentpregatite. Pe o masa minunat aranjata, preparatele gatite cu dragoste sunt si mai gustoase.

Keep in mind! Pentru ca totul sa iasa asa cum ti-ai propus, ai patru momente esentiale de parcursfeliezi si toci atentingredientele cu ajutorul cutitului WMF dedicat si apoi le gatestiusor in vasele WMF; te ocupi de asezarea & decorarea elegantaa mesei, iar la final, bucuria unui meniu exquisite.

So, let’s start! Piesa pe care v-ati cunoscut se aude pe fundal, iarsampania fina, lasata la rece in frapiera WMF cu iluminareambientala, este pregatita. Te intorci in bucatarie sa verificipreparatelesotezi legumele taiate julienne in tigaia WMF sicondimentezi steak-ul suculent pregatit pe gratarul WMF Lono.

Totul a iesit cum ai visat! In plus, tacamurile WMF de inaltacalitate si durabilitate decoreaza perfect masa si dau un aer de eleganta nobila. Iar pentru urmatoarea cina in doi, pastrezitraditia si pui accentul pe aceleasi ‘’ingrediente speciale’’ inovatie, design si calitate!

WMF, traditie germana din 1853.

Despre WMF

Cu peste 160 de ani de traditie, WMF este o prezentainternationala ce stabileste standardele prin inovatiile sale, fiindo adevarata sursa de inspiratie. WMF ofera pasionatilor de gatitproduse de inalta calitate, ce satisfac chiar si cele mai ridicatestandarde de design. Alaturi de WMF, prepararea, gatirea, servirea mesei si a bauturilor devin cele mai frumoase momenteale zilei.