Sarbatorile de iarna se apropie si listele de cadouri sunt pline cu numele celor dragi. Alege cadoul perfect de pe Blop!

1
De Gavrila Alina
29 nov. 2021

Sarbatorile de iarna se apropie si listele de cadouri sunt pline cu numele celor dragi, carora vrei sa le oferi daruri cu insemnatate.

Daca iti plac obiectele de calitate si vrei sa faci cadouri pe masura, Blop te ajuta sa alegi cadoul potrivit pentru cei dragi tie.

Tuturor ne place s- avem vesela speciala de Craciun, asa căfarfuriile din ceramică colorata de la Blop pot fi o idee buna daca mergi in vizita la parinti, socri sau la prietenii recent mutati la casa noua. Poti alege farfuriile „Ger” si “Fulg” cu modele de Craciun, sau Shelly Berry daca preferi ceva rosu.

Tăvile de copt sunt si ele o alegere buna, mai ales ca ceramica Blop este 100% ecologica, asadar sigura pentru sanatatea ta si a celor din jur.

Se spune ca mancarea pregatita in tavi de lut este cea mai gustoasa. Si cum iarna ne place tuturor sa incingem cuptoarele si sa miroasa in casa a bunatati rascoapte, noi credem ca un astfel de cadou ar fi un succes total.

Bolurile din ceramică fină sunt foarte versatile si se pot folosi in cuptor pana la 280°C, la fel ca toate produsele Blop, de altfel. Pentru cei din lista ta carora le plac lucrurile practice, aceste boluri speciale sunt o alegere potrivita. Poti opta pentru un bol de salata sau canile-bol Shelly Berry sau Ger, care pot fi folosite pentru o multitudine de preparate.

Daca ai de luat cadouri si pentru persoane pe care le cunosti mai putin, ceștile si cănile pictate manual te scot din impas. Poti alege cana simplă „Ring me up pentru colegul de la serviciu, sau cana înalta Starry Night pentru colega noua care bea mereu ceai.

Toata ceramica Blop este lucrata si decorata manual, 100% ecologica si foarte rezistenta. Se spala cu usurinta, se poate pune in masina de spalat vase si in orice cuptor conventional.

Speram ca te-am ajutat sa gasesti cadouri potrivite macar pentru cativa oameni de pe lista ta. Si daca vrei ca experienta alegerii cadourilor sa fie completa, viziteaza showroom-ulBlop din strada Brazilia 13, Bucuresti.