Satisfactia clientului pe Sensodays.ro – a true modern love story

1
De Gavrila Alina
19 feb. 2020

Atunci cand stii ca doar cu un click pe SensoDays.ro gasesti solutii premium complete, la standarde de calitate asumate, iti permiti luxul sa fii spontan in proiectarea celor maiinspirate alegeri de cadouriaproximativ 47,4 milioane de persoane se decid cu doar o zi inainte de marele moment – iar pentru acestia, si nu numai, SensoDays ofera serviciul de livrare rapida sau direct din cele 2 showroom-uri din Bucuresti.

Chiar daca ai ratat Valentine’s Day, Dragobete is on its way,iar pe SensoDays.ro dragostea fata de produse high quality si de servicii de livrare rapide iti garanteaza o gama bogatade accesorii ideale pentru a-ti lua revansa prin elaborareacelui mai complex proiect: o zi perfecta in doi.

Customized love by SensoDays.roiubeste in stilultau!

Conform statisticilor, iubitorii de cadouri se decid pe ultimasuta de metri in achizitionarea acelui perfect gift pentru ceidragi. Tocmai de aceea, o tranzactie online rapida este un must have pentru orice shopping lover. Iar aici intervine SensoDays.ro, your very own creator de momenteexceptionale! J

Iubesti in contemporan, minimalist sau poate clasic? JIndiferent de stilul abordat in proiectarea unui moment unicpentru tine si partenerul tau, trebuie sa iei decizii smart, undeconfortul, calitatea si dragostea se contopesc. SensoDays.ro itipropune peste 100 brand-uri premium pentru cele mai rafinate alegeri. Devino designer-ul visurilor tale si transforma-le in realitate pe SensoDays.ro!

Cu o experienta de peste 15 ani in oferirea celor mai hot produsesi colectii in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilorinterioare, SensoDays.ro este partenerul ideal alaturi de care potisa construiesti momente wow in doi.

Imagineazati o cada impunatoare, de 170 x 75 cm, semnata de Besco, colectia Vista. Cumva te intrebi ce tip de baterie se potriveste pentru un asemenea produs? Din cele peste 350 de modele disponibile online, cu siguranta vei gasi unul adecvatpersonalitatilor si necesitatilor voastre.

Un must have pentru un design diafan al unei zile fabuloasepetrecuta intr-o ambianta intima este setul de 2 pahare pentrusavurat sampanie, marca Schott Zwiesel Pure din cristal tritan – un cristal de inalta calitate obtinut printr-o metoda inovatoare de realizare a paharelor de sticla, combinand optim titanul, soda, oxidul de zinc, nisipul, aluminiul şi feldspatul.

Fii arhitectul unui love story unic si inspira-te din selectia de cadouri premium pentru amandoi recomandata deSensoDays.ro in luna iubirii! Iti dam un pont: la cumparaturi de la 999 lei ai pe loc discount de 100 lei iartransportul si manipularea sunt gratuite pentru oricecomanda de peste 299 lei.

Lasa-te ghidat spre SensoDays.ro si oferati o poveste de dragoste premium!

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despreinteriorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipasustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivulpentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere celemai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoanaare o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementulcategoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logisticaimpecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita saadaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiti peste 100 de branduri premium, iarpentru inspiratie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 si Stirbei Voda160-162.