SensoDays a dat start zilelor cu zambete alaturi de cinci fotografi

1
De Gavrila Alina
31 iul. 2019

Zambete, distractie si cei mai cool prieteni! Acesta a fost secretul unor sesiuni de shootingaltfel. Doria Dragusin, Ionela Stoica, Magdalena Gheorghe, Sorin Stana si Marius Dragne, au dat startul zilelor cu soare pentru ca the best days are always Sensodays. J

Inarmati cu voie buna, cei cinci visual storytellers by day, superheroes by night, au facut o vizita la cele doua showroom-uri SensoDays din Bucuresti: Stirbei Voda si Baneasa pentru un shooting like in  the movies si pentru a descoperi intreaga gama de produse.

Kartell Battery, oglinda Kartell by Laufen sau setul de cesti si farfurii de cafea LSA au fost doar cateva dintre vedetele capturate de acestia in cele mai stralucite ”posturi”. J

Plecand de la hashtag-urile #mysensodays si#happydaysaresensodays, proiectul foto si-a dorit sa spun mai departe povestea www.sensodays.ro prin intermediul imaginii si povestii din spatele fiecarui produs sau accesoriu.

Conceptul SensoDays este in primul rand despre oameni si despre visele acestora. In experienta noastra de 15 ani am incercat intotdeauna sa ne conectam atat cu clientii nostri, cat si cu dorintele pe care le au pentru locuinta lor si incercam, impreuna, sa cream amintiri care vor dura o viata. Povestim, pentru ca fiecare produs sau accesoriu Sensodays are drumul lui, din clipa fabricarii, pana in ziua in care ajunge in locuinta cuiva. Tocmai de aceea, asocierea cu cei cinci fotografi a venit in mod natural, iar povestea pe care o spunem zi de zi se transmite si prin poze.” a spus Milena Nedelcu, director de marketing SensoDays.

Cine sunt cei cinci magnifici?

Doria Dragusin si-a descoperit placerea pentru fotografie incade mica si a reusit in 10 ani sa expuna atat in Romania, cat si in afara.

O pasiune care devine parte din viata ta si rutina ta nu este deloc o intamplare. E ca o destinatie, dupa un sir de calatorii si experimente care te aduc in punctul sa descoperi cine esti si ce vrei cu adevarat. Mi-a fost destul de greu sa mai plec dupasedinta foto din showroom, mai ales ca aliatul meu de incredere din poze a fost atat de cucerit de SensoDays incat si-a dorit saramana acolo!.

Ionela Stoica este fotograf culinar si food stylist de peste 4 ani. ”Mi-a placut mult tot ce am vazut la SensoDays pe partea de bucatarii, farfurii si pahare simple, cu un aspect curat, cu un design minimalist sau cu pattern-uri inspirate din natura, piese cumva iesite din afara timpului, care isi pastreaza valoarea si frumusetea. A fost o adevarata placere sa iti pui imaginatia la joaca, sa combini culori, texturi transparente si reflexii, astfel incat sa sfarsesti cu un mix ludic sau clasic.

Magdalena Gheorghe, full time photography legend, si-a descoperit pasiunea in urma cu 10 ani.

Am fost placut surprinsa sa descopar acest spatiu luminos si modern. O locatie unde putem gasi obiectele de care e nevoie zilnic in casele noastre si nu numai, cu o multitudine de produse din cele mai variate. SensoDays este un showroom cu zone calde si primitoare, in care aproape ca te simti ca acasa.”

Marius Dragne, food blogger, photographer & enthusiast, cu o experienta de peste 7 ani: Sunt unele momente cand sunt foarte atent si concentrat, iar altele cand sunt distras de agitatia din exterior. La SensoDays am avut impresia ca intru in alta lume, am uitat de termenele limita de la birou si am reusit sa creez. Eu, aparatul foto si gama variata de produse am facut echipabuna, asa sper ca se vede si in fotografiile mele.

Sorin Stana, fotograf cu experienta de peste 15 ani in presa din Romania. A colaborat cu cele mai importante publicatii de business, printre care: Forbes; Biz dar si publicatii din zona de LifeStyle:Prin fotografie iti lasi tu propria amprenta asupraunui moment la care te poti intoarce oricand iti doresti. Iar astaam simtit la Sensodays, ca peste 15 ani pot sa ma uit la shooting-ul facut si sa-mi amintesc cat de tare m-am distrat”.

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despreinteriorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipasustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivulpentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere celemai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoanaare o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementulcategoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logisticaimpecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita saadaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiţi peste 100 de branduri premium, iarpentru inspiraţie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda160-162.