SensoDays.ro – o fascinanta incursiune a feminitatii in premium design

1
De Gavrila Alina
6 mart. 2020

Colectiile fascinante SensoDays.ro din domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare, cuprind peste 100 de brand-uri premium care surprind un mix ingenios de caracteristici atribuite femeii designer precum intuitia, viziuneasi echilibrul.

Asimilarea rafinata a spatialitatii si a texturilorindica deseori eleganta fortei creative specifice femeii.

Este universul home & deco predominat de robusteteatehnologica masculina? Pe SensoDays.ro gasesti o dinamicaechilibrataprecum ne explica si 2 dintre specialistii SensoDays friends unde solutiile premium complete, la standarde de calitate asumate, servesc constant interesul clientului.

Designul de interior trebuie sa reprezinte in primul rand nevoile si dorintele beneficiarului, care pot fi foarte diferite, in functie de personalitatea acestuia si de gen. Barbatii sunt in general tentati sa investeasca mai mult in tehnologie, iar o femeie va aprecia intotdeauna tesaturile de calitate si o masutade machiaj bine compartimentata, focusul fiind pefunctionalitate si estetica.  Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

Publicatia The New Yorker atribuie inceputurile design-ului de interior lui Elsie de Wolfe, insa cel mai frumos rezultat ieseatunci cand cele doua lumicea masculina si cea feminina – se impletesc, ajungand sa se completeze una pe cealalta. Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Inspiratia SensoDays.ro pentru un perfect gentleman in lunafemeii

Alegerea unui premium gift care sa celebreze complexitateacreativitatii feminine te va conduce spre SensoDays.ro in al carui portofolio vei regasi amprenta personalitatii puternice alemultor femeii designer intro gama variata de produse.

Daca stii ca isi doreste in baie un upgrade smart si elegant nu rata sculpturalul sistem de dusuri din colectia Front, producatorHansgrohe Axor, care poarta semnatura unui remarcabil trio de designeri –  Anna Lindgren, Sofia Lagerkvist si Charlotte von der Lancken.

Intreaga gama Axor accesibila pe SensoDays.ro este extrem de ofertanta prin utilitatea versatila si armonia texturala a produselor. In cazul in care iti gasesti mai usor inspiratia in offline, vino intr-unul dintre showroom-urile SensoDays sibucura-te de o experienta completa, gasind cadoul perfect pentrupartenera cu ajutorul specialistilor SensoDays, care oferaasistenta la fiecare pas.

In bai si bucatarii cand stratul suport iti permite, poti face usorrenovari fara sa spargi finisajele vechi, alocand astfel o atentie speciala schimbarii obiectelor sanitare sau de iluminat pentru aoptimiza ambientul incaperii. Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Construieste o experienta fabuloasa pentru amandoi oferindu-ipartenerei eleganta posibilitate de a da un touch femininlocuintei voastre, ghidand-o spre SensoDays.ro si vibrantelecolectii premium home & deco.

Orice locuinta gandita la inceput pentru o singura persoanapoate fi usor completata cu diverse decoratiuni pentru a raspunde preferintelor unei intregi familii. Atunci cand estevorba de transformarea locuintei unui burlac intr-un spatiufamilial putem lua in calcul decoratiuni precum: perne, covorase, vaze, suporturi pentru lumanari, etc.” Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

In luna femeii get inspired by SensoDays cu un sigur click siacceseaza o selectie impresionanta de produse premium!

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipasustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoanaare o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementulcategoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logisticaimpecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita saadaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiti peste 100 de branduri premium, iarpentru inspiratie  va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti (Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 si Stirbei Voda160-162).