SMYK All for Kids isi consolideaza pozitia in Oltenia cu un nou magazin, la Craiova

1
De Gavrila Alina
15 feb. 2022

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 15 februarie primul magazin din  Craiova, extinzandu-si astfel reteaua nationala la 24 de magazine. Cu o suprafata de  peste 540 de metri patrati, acesta este primul magazin deschis anul acesta in tara si va asigura alte 8 locuri de munca.

„Ne incanta faptul ca vom ajunge mai aproape de parintii din Craiova, care acum se pot bucura de cumparaturi de calitate pentru copii la preturi avantajoase. Si, nu in ultimul rand, acest nou magazin contribuie la extinderea retelei noastre de magazine, cu un impact pozitiv asupra dezvoltarii companiei noastre, prin care putem oferi locuri de munca intr-un context economic dificil şi incert”, a declarat Sorin Stancumanagerul general SMYK All for Kids Romania.

Respectand linia de design prietenos si preturile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Craiova conceptul „totul sub un singur acoperis”, fiind o destinatie de shopping esentiala pentru parintii cu copii intre 0 si 14 ani.

Oferta magazinului include o gama variata de produse, de la articole de imbracaminte si incaltaminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, pana la articole de puericultura: carucioare, scaune de masina, scaune de masa, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse il reprezinta jucariile interactive si educationale pentru toate varstele, atat  cele apartinand brandului propriu, SMIKI, cat si unor marci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Habsbro si altele.

Magazinul cu numarul 24 este situat in incinta Electroputere Parc, pe Calea Bucuresti nr. 78 C-D, cladirea C.  In perioada 15-20 februarie, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de 20% la toate produsele cu pret intreg, premii pentru primii 150 de clienti vor, iar cei care se inscriu in programul de fidelitate vor participa si ei un premiu surpriza.

SMYK All for Kids a deschis in 2021 un magazin, iar anul acesta isi propune sa deschida inca 6 magazine, ajungand astfel la o retea de 30 magazine la nivel national.