Solutia impotriva caderii parului!

1
De Gavrila Alina
19 ian. 2022

Atat in privinta femeilor dar si a barbatilor, parul joaca un rol esential. Fie ca este lung, scurt, carliontat, blond, saten sau roscat, primul lucru pe care il observam cu totii este sanatatea si bogatia lui.

Alimentatia necorespunzatoare, stilul de viata stresant, poluarea, fluctuatiile hormonale si mostenirea genetica pot duce la un fenomen extrem de neplacut    caderea accentuata a  parului.

In limite normale, acest proces face parte din ciclul firesc si este o etapa absolut necesara in procesul de regenerare.
Pentru a redobandi sanatatea si frumusetea parului tau este esential sa actionezi atat asupra factorilor declansatori, cat si in privinta ritualului zilnic de ingrijire, pe care il poti revolutiona cu  gama de produse inovatoare de la Foltène®PHARMA.
Noua rutina de ingrijire propusa de Foltène®PHARMA este reprezentata de un KIT DE TRATAMENT PAR SI SCALP, ce contine, de fapt, un pachet PROMO fiole & sampon impotriva caderii parului.
Atat tratamentul, cat si samponul impotriva caderii parului, pentru par subtire, din kit-ul Foltène®PHARMA, sunt disponibile in doua variante – pentru femei si barbati, avand formule diferite, concepute personalizat .
Tratamentul pentru par si scalp de la Foltène®PHARMA
Acesta are in compozitie ingrediente exclusiv Foltene® PHARMA, compuse in principal din polizaharide sau glicozaminoglicani, la care s-a adaugat un ingredient nou- DN-AGETM:
●    Tricosaccaride® are o influenta pozitiva asupra conditiilor circulare ale scalpului si are o actiune mai buna si mai durabila decat orice vasodilatator asupra deficientelor fluxului sanguin.
●    Tricalgoxyl® este un amestec de polizaharide extrase din diferite tipuri de alge brune (Fucus Vesiculosus si Ascophyllum Nodosum), ce poate interveni favorabil in prelungirea fazei de crestere a foliculului.
●    DN-AGETM NOUL ingredient a dovedit clinic actiunea anti-imbatranire, protejand parul si scalpul de:
●    Stresul oxidativ care duce la Alopecia (Bahta et al. 2008).
●    Stresul asupra mediului
●    Radiatii UV
●    Lumina albastra (radiatii de pe telefonul mobil, tableta, laptop)
Tratamentul are o actiune de revitalizare si intarire actionand astfel:
●    Stimuleaza cresterea naturala a parului
●    Normalizeaza si intareste ciclul de viata al parului
●    Echilibreaza lipsa nutrientilor esentiali pentru a restabili conditiile naturale ale scalpului si pentru a reduce caderea parului
●    Previne imbatranirea scalpului si a parului
Gama de sampoane Foltène®PHARMA actioneaza fiziologic asupra scalpului si parului, restabilind echilibrul natural.Compozitia lor fara SULFATI, uleiuri minerale, ceara de parafina si siliconi asigura un efect de curatare extrem de delicat.
Gama de sampoane Foltène cuprinde:
●    Sampoane impotriva caderii parului, pentru par subtire | FEMEI | BARBATI | 200 ml
●    Sampoane anti-matreata pentru scalp uscat sau gras  | 200 ml
●    Balsam  | 180 ml
Pentru noutati despre produsele Foltène®PHARMA va invitam sa ne urmariti pe pagina de Facebook: www.facebook.com/FoltenePharmaRomania si cea de Instagram: www.instagram.com/foltene_romania. Informatii pretioase vei gasi si pe site-ul nostru oficial, pe care te invitam sa-l descoperi aici: www.foltene.eu/ro