STADA lanseaza in Romania ViruProtect, singurul spray oral cu studii clinice care confirma dezactivarea SARS-CoV-2, cu eficienta de 98.3%

Avatar1
De Gavrila Alina
25 ian. 2021

Compania farmaceutica STADA lanseaza pe piatadin Romania o inovatie absoluta, ViruProtect STADA, un nou spray oral care blocheaza si dezactiveaza virusurile de raceala si gripa, inclusiv SARS-CoV-2!  

ViruProtect STADA, o inovatie absoluta

Noul spray oral ViruProtect STADA actioneazaexact in locul in care se instaleaza aceste virusuri: in cavitatea bucala si in gat.

Datorita formulei sale unice, care combina glicerolul si tripsina, ViruProtect STADA este un aliat de nadejde impotriva virusurilor care produc raceala si gripa. Are eficienta dovedita chiar si impotriva noului coronavirus!

Glicerolul deshidrateaza virusurile si calmeazamucoasa inflamata, iar tripsina, enzima naturala extrasa din cod, dezactiveaza virusurile si impiedicamultiplicarea acestora. Astfel, ViruProtect STADA blocheaza si dezactiveaza virusurile de raceala si gripa, inclusiv SARS-CoV-2 si protejeaza impotriva infectariicailor respiratorii inferioare.

Studiile stiintifice confirma eficienta ViruProtectSTADA impotriva celor mai frecvente virusuri de racealasi gripa, inclusiv a SARS-CoV-2

Cele mai recente studii stiintifice demonstreaza faptul ca ViruProtect STADA ofera o bariera de protectieimpotriva coronavirusurilor, inclusiv a SARS-CoV-2, cauza pandemiei cu care se confrunta omenirea in prezent.

Datele dintr-un studiu in vitro publicat in luna septembrie 2020 arata ca ViruProtect STADA poate reduce incarcatura virala a SARS-CoV-2 cu pana la 98,3%, in 20 de minute.

Alte studii demonstreaza eficienta ViruProtectSTADA si in cazul altor tipuri de virusuri responsabile de instalarea racelilor si a gripei, cum ar fi: rinovirus, virus gripal uman de tip A, coronavirus uman, virus respirator sincitial, adenovirus, reducand incarcatura virala a acestora cu peste 90%.

ViruProtect STADA – aliat de nadejde impotrivavirusurilor

Achizitionat din farmacii fara prescriptie medicala, ViruProtect STADA se administreaza preventiv, in caz de risc de expunere la virusuri, sau la aparitia primelor semne de raceala si gripa.

Prin administrarea a cate doua pulverizari la fiecare doua ore, de maxim sase ori pe zi, ViruProtect STADA blocheaza, dezactiveaza si protejeaza impotrivavirusurilor de raceala si gripa, inclusiv a SARS-CoV-2.

ViruProtect STADA – de acum si in farmaciile din Romania

Incepand cu aceasta luna, spray-ul oral ViruProtectSTADA poate fi achizitionat si din farmaciile din Romania. El va fi disponibil in doua marimi de ambalaj: de 7 ml si 20 ml. Este indicat adultilor si copiilor incepand cu varsta de 4 ani si nu contine zahar, gluten, lactoza sau conservanti.

Cereti in farmacie ViruProtect STADA, pentru a va reduce riscul acut de infectie in cazul expunerii la virusuri si atunci cand prezentati primele simptome ale unei raceli sau gripe.

Vreti sa stiti mai multe? Dati un click pe www.viruprotect.ro

Ref: In-vitro study, Gudmundsdottir et al. (2020) J Med Vitrol, doi: 10.1002/jmv.26554; A. Gudmundsdottir et. al, J. Med Virol. 2020 Sept; Stefansson et al (2017) VirolRes Rev, Volume 1(5): 1-3

Despre STADA Romania

STADA Romania este parte integranta a grupului STADA Arzneimittel AG si este prezenta pe piata din Romania din anul 1997 prin Stada M&D SRL si StadaHemofarm SRL (laborator specializat in testarea produselor pentru companiile grupului Stada, la nivel global).

STADA are un portofoliu variat de produse, oferind pacientilor atat medicamente inovative si generice, medicamente fara prescriptie medicala, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cat si produse CHC (Customer Health Care).

Anul 2020 a reprezentat un an al transformarilor pentru STADA Romania, focusul principal fiind  integrarea operatiunilor locale ale Walmark Romania, tranzactie ce a avut loc la nivel global la finele lui 2019 si a fost aprobata local de Consiliul Concurentei pe data de 19.02.2020.

Despre STADA Arzneimittel AG

STADA Arzneimittel AG este o companie farmaceutica cu sediul central in Bad Vilbel, Germania. Grupul STADA are o strategie de afaceri axata pe doi piloni: medicamente generice, inclusiv produse farmaceutice de specialitate si produse eliberate fara prescriptie medicala, pentru consumatori.

La nivelul anului 2019, Grupul STADA a raportat o cifra de afaceri de 2,608.6 mil EUR si EBITDA de 625,5 mil EUR.

STADA Arzneimittel AG este prezenta in aproximativ 120 de tari, detine 20 de fabrici si circa 11.100 de angajati in intreaga lume.

De peste 120 de ani, STADA are grija de cel mai de pretlucru: sanatatea. Ingrijirea sanatatii si bunastariioamenilor se afla in centrul filozofiei STADA.