SURPRINDE CULORILE TOAMNEI INTR-O FOTOGRAFIE SI ANSWEAR.RO TE POATE PREMIA

1
De Gavrila Alina
18 oct. 2020

Catch the moment, concursul de fotografie lansat de ANSWEAR.ro, continua cu o noua editie captivanta si premiaza cele mai frumoase fotografii cu inspiratie de toamna.

In octombrie ne bucuram de schimbarea culorilor din jurul nostru. Fie ca vorbim despre frunzele aramii si galbene, griul norilor de ploaie sau bejul pardesiurilor din moda sezonului, culorile toamnei sunt prezente oriunde am intoarce privirea.

Posteaza pana pe 30 octombrie o fotografie proprie in feed-ul tau de Instagram in care sa prezinti culorile toamnei din perspectiva ta. Lasati imaginatia sa se dezlantuie si fii cat mai creativ! Nu uita sa dai tag paginii @answear_ro si sa adaugi hastag-ul#CatchTheMomentRO.

Ambasadorul lunii octombrie, Sinziana Iacob, sau Sinziana Sooper, asa cum este cunoscuta pe Instagram, va desemna castigatorii premiilor astfel: 4 premii ce consta intr-un voucher de discount 90% la cumparaturide maxim 300 RON pe www.answear.ro, premiul special fiind un set de produse de ingrijire oferit de BiodermaRomania, pentru ca tenul tau sa fie tratat corespunzatorin perioada rece care urmeaza.