Tefal Ixeo Power All-in-One – revolutia aparatelor de calcat

Avatar1
De Gavrila Alina
22 oct. 2019

More time for you, less worries! Ideal, dar cum faci fataprovocarilor ce apar pe neasteptate? Gasesti solutiiinteligente! Aparatul revolutionar de calcat cu abur de inaltapresiune, Tefal Ixeo Power All-in-One, duce ingrijireatesaturilor la alt nivel.

La fel de puternic precum o statie de calcat

Camasi si bluze din matase atent finisate din cateva miscari? Tefal da startul revolutiei in ingrijirea tesaturilor cu Ixeo Power All-in-One! Boilerul profesional incorporat si masa patentataSmart Board il transforma in cea mai eficienta solutie pentruinlaturarea cutelor.

Ixeo Power ofera performante de top, similare cu cele ale uneistatii de calcat. Puterea de 2170W, presiunea de pana la 5.8 barisi jetul puternic de abur de pana la 200 g/minut netezesc perfect orice tip de tesatura.

Experimenteaza sesiuni de calcat confortabile cu ajutorul meseipatentate Smart Board, ajustabila in 3 pozitii. O poti folosi in plan vertical pentru retusuri rapide, inclinata la 30° pentru o postura relaxata sau in pozitie orizontala pentru materiale care necesita timp indelungat de actiune.

Sistem inteligent Smart Protect

Setarea unica de temperatura, prin tehnologia Smart Protect, ilface sigur de folosit chiar si pe cele mai delicate materiale. Varful profilat te ajuta sa faci dunga perfecta pantalonilorcigarette si sa ajungi in zonele greu accesibile ale rochiilordelicate.

Gone in… 70 seconds? Da, pentru ca Ixeo Power are sistem de incalzire rapida! Hainele arata impecabil, iar tu esti gata de drum!

There’s more! Pentru o utilizare facila si libertate de miscare, aparatul este detasabil de cadrul mesei de calcat. Astfel, poti saigienizezi si sa reimprospatezi oriunde in casa, iar bacteriile sunt eliminate 99.9%.  

#GoodToKnow Din 7 octombrie il gasesti in magazinele Altex sipe altex.ro.

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sauhttps://www.instagram.com/tefalromania/