THE PINES- OAZA TA DE LINISTE SI RELAXARE!

1
De Gavrila Alina
25 feb. 2021
Vila “The Pines” si-a deschis de curand portile pentru toti iubitorii de natura, in apropiere de centrul Brasovului.

Cum v-a venit ideea numelui?

“The Pines” a fost o alegere cat se poate de naturala,deoarece oriunde privesti, esti
inconjurat de pini. Ei au fost cu mult inaintea noastraaici, au stapanit locul si l-au
impregnat cu mirosul lor delicat. Ne plac acesti copaci sipostura lor dramatica, neclintita.
Astfel, avem privilegiul caThe Pinessa fie intr-un locminunat, de poveste, foarte
aproape de padure si la o distanta foarte mica de centrulBrasovului. Ne-au placut intotdeauna locurile retrase, cu priveliste frumoasa, care inca mai au secrete ce urmeaza sa fie descoperite de calatori.

Ce inseamna conceptul de “boutique villa”?

Conceptul de proprietate ”boutique” a aparut prima data prin anii ‘80 in orasele mari ale lumii, precum Londra sau New York, atunci candantreprenorii au dorit sa propuna altceva fata de ceeace ofereau lanturile hoteliere standard, cu camereledecorate in aceeasi maniera.

La The Pines, ne intampinam fiecare client cu mare bucurie si incercam sa ii facem pe toti oaspetii sa se simta ca acasa, oferindu-le o experienta total diferitafata
de cea pe care o au de obicei intr-un hotel mare. Facemprajituri in casa, avem cafea buna si suntem tot timpul la dispozitia oaspetilor nostri. Fara sa ne laudam, putemspune ca reusim sa oferim celor ce ne viziteaza o experienta frumoasa, deoarece avem foarte multi clientifideli.

Prin ce se remarca The Pines fata de alte boutique villas?

Vila noastra se remarca prin mai multe elemente, iaracest lucru nu-l spunem noi, ci oaspetii care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor. Piesele de mobilier alese cu mare grija de arhitectaSorana Buzinschi sunt combinate cu maiestrie, creand o poveste care iti ofera acel sentiment de inimitate si de home away from home”. Localizarea vilei atat deaproape de padurea cu pini iti ofera prilejul de a visa side a te reconectare cu natura, fara a te deconecta preamult de la oras.

Mai mult, la The Pines putem spune ca oamenii din interior sunt cei care fac diferenta oferind plusvaloarelocatiei.

Cate camere sunt disponibile si ce tip suntacestea?

“The Pines”
ofera atat intimitate, avand doar 6 unitatide cazare, cat si ocazia de a
socializa in livingul cu o priveliste deosebita, spreCetatea Brasovului sau Tampa. Cele doua apartamentede doua camere ofera tot confortul pentru o familie saugrup de prieteni, la care se adauga privelistea sprepadurea de pini sau spre orasul vechi. Una dintrecamere dispune si de canapea, iar celelalte 3 sunt doarcu pat dublu, cu optiunea de a putea pune pat suplimentar la cerere. Organizam si petreceri private, restranse, cu muzica buna si foc de tabara.

Vila din
Vama Veche dispune de opt unitati de cazare, din care doua apartamente de doua camere si sasecamera duble, cu pat dublu si canapea extensibila. Si aici am incercat sa gasim un loc retras, dar aproape de mare, ce ofera liniste seara si perspectiva unui apus de neuitat. Si pentru ca ne plac experientele, am lansatconceptul The Pines Experiment Favelas, undeoaspetii nostri au ocazia sa traiasca maximum de confort intr-un spatiu de cazare mai atipic. Va lasam sa ildescoperiti si voi.
Pentru mai multe poze si detalii puteti accesa site-ulnostru www.thepines.ro, care in
perioada aceasta trece printr-un extreme makeover”, la finalul careia speram ca va arata exact asa cum ne dorim.

Se poate inchiria si integral?

Ambele
vile se pot inchiria integral pentru diverse evenimente mai restranse, atat private, cat si corporateLocatia de la Brasov are o capacitate de 16 persoane, la 2 persoane in camera si 4 persoane in apartament, respectiv de pana la 21 persoane, daca se utilizeaza sicelelalte paturi si canapele.

Vila de la Vama Veche are o capacitate de 20 persoanela 2 persoane in camera si 4 persoane in apartament, respectiv de pana la 32 persoane, daca se utilizeaza si canapelele din camere.

Care este profilul calatorilor pe care ii asteptati la The Pines?

Profilul vizitatorului The Pines este calatorul care nu doreste doar un loc de cazare, ci care este in cautareaunei experiente unice. Este calatorul care apreciazacompania unor oameni frumosi, intr-un cadru cat se poate de confortabil, intim, cu privelisti naucitoare.

Exista si restaurant in incinta The Pines? Cespecific are?

Deocamdata la The Pines Brasov oferim doar miculdejun, insa pentru evenimente
speciale putem oferi o experienta culinara personalizata.

La The Pines Vama Veche ne lasam pe mana chef-uluinostru, care a conceput un meniu sanatos si variat, pestele si scoicile fiind favoritele clientilor nostri. Nu putem sa nu mentionam desertul, in fiecare zi aducandceva nou.

Ce se poate vizita in jurul ambelor locatii?

Chiar daca vila din Brasov este situata langa padurea cu pini, accesul este facil atat
catre Centrul Vechi (situat 15 min de mers pe jos), cat sicatre Poiana Brasov. Noi mereu ii incurajam pe clienti sadescopere Regatul Pinilor ca un bonus, pe langa deja popularele destinatii, precum Biserica Neagra, bastionul Tesatorilor, strada Sforii, etc.
Vama Veche este un sat atipic, cu un farmec aparte. Pentru clientii care doresc sa
descopere Vama altfel, le punem la dispozitie biciclete de inchiriat, pentru a se putea
deplasa usor pe strazi si, de asemenea, le mai recomandam sa viziteze plajele virgine din Bulgaria,care sunt la circa 10-20 minute de mers cu masina.

Este o locatie baby friendly?

Ambele
locatii sunt baby friendly. Punem la dispozitiaclientilor patuturi si
scaune de bebelusi, iar micul dejun este atat de bogat sivariat, incat si cei mici au ce alege de pe masa.

The Pines se adreseaza si companiilor, pentruactivitati de teambuilding sau doar personelorfizice?

Da, ne adresam si companiilor. Am organizat dejacateva teambuildinguri sau
intalniri mai restranse pentru companii.

Locatia dispune de parcare?

Locurile de parcare sunt la strada, dar locatiile aflandu-se in zone linistite si retrase, nu au existat niciun fel de probleme pana in momentul de fata privind locurile de parcare

Ce masuri de siguranta se aplica acum, in contextulpandemiei de Covid-19?

Spatiile comune se dezinfecteaza periodic, ii rugam peclienti sa pastreze distanta, atat fata de personal, cat sifata de ceilalti oaspeti, se poarta masca mereu, s-au pus dispozitive cu dezinfectant in toate locurilecheie,cum ar fi la intrare si la receptie, camerele se aerisescmereu si se dezinfecteaza dupa fiecare client in parte. Mai mult, micul dejun se serveste pe intervale orare, pentru a se evita aglomeratia, iar cei care doresc, pot servi masa in camera.


Cu cat timp inainte trebuie facuta rezervarea de catre cei interesati?

Nu exista un timp standard, dar cu cat se face rezervarea mai din timp, cu atat cresc sansele de a gasio camera sau apartament in perioada dorita. De exemplu, pentru Vama Veche preluam rezervari pentrunoul sezon estival inca din luna ianuarie.

Ce mesaj le transmiteti tuturor celor care doresc sava viziteze?

Lay back, relax and unwind (relaxati-va si deconectati-va), ne ocupam noi de tot.