TOMMY HILFIGER ANUNTA CAMPANIA KIDS PRIMAVARA 2019

1
De Gavrila Alina
21 mart. 2019

Brandul Tommy Hilfiger anunta campania globala de publicitate TOMMY HILFIGER Kids Primavara 2019, care celebreaza generatia Z, copiii care imbratiseaza inclusivitatea si sprijinul reciproc mai mult decat orice alta generatie de pana acum.

Fotografiata de Raul Rux in Miami, campania surprinde povesti adevarate despre a creste impreuna si a face planuri. Amplasata pe un teren de basket, in locuri de joaca si alte spatii in aer liber din oras, campania digitala integrata prezina copii si adolescenti care ne impartasesc cine sunt azi, si cine vor deveni. Mood-ul all-American este jucaus si optimist.

Colectia TOMMY HILFIGER Primavara 2019 pentru Copii re-energizeaza stilurile clasice Americana cu un twist cool si plin de culoare. Stilurile emblematice, incluzand tricouri, rochii si pantaloni scurti prezinta siluete moderne si relaxate, tesaturi buclate, dungi acadea, si sloganuri pozitive. Carourile madras au un aer jucaus, cu o paleta de culori purpuriu fuchsia si amplasari neasteptate, in timp ce materialele sustenabile incluzand bumbacuri reciclate si organice sunt prezente in intreaga colectie, pe masura ce imbratisam nostalgia trecutului, asteptand cu nerabdare viitorul.

Colectia TOMMY HILFIGER Kids este disponibila in magazinele TOMMY HILFIGER SI TOMMY KIDS selectionate.