TOMMY HILFIGER DESCHIDE UN NOU MAGAZIN IN CENTRUL COMERCIAL PROMENADA SIBIU

1
De Gavrila Alina
26 nov. 2019

Brand-ul Tommy Hilfiger anunta deschiderea primului magazin TOMMY HILFIGER in Sibiu, Romania, si, totodata, cel de-al 15-lea din tara.

Localizat in centrul comercial Promenada Sibiu, la parter, acesta este locul perfect pentru persoanele care se afla in cautarea modei si stilului, fara a neglija functionalitatea si care isi gasesc astfel inspiratia in ADN-ul clasic, american, cool al brand-ului.

In interiorul designului luminos si aerisit, colectiile TOMMY HILFIGER Toamna-Iarna 2019 pentru femei si barbati isi gasesc perfect locul, prezentand paleta de culori emblematica TOMMY HILFIGER – rosu, alb si albastru – si aducand coliziunea constienta dintre functie si patrimoniu, ca fiind unul dintre cele mai noi trend-uri din moda. Materialele textile inovatoare se afla la baza colectiilor, elementele sustenabile fiind infuzate cu o nota practica si stil, ceea ce va aduce cu siguranta bucurie clientilor. Printre colectiile disponibile, cumparatorii pot gasi articole vestimentare pentru femei si barbati, lenjerie de corp, incaltaminte si accesorii, toate pentru sezonul toamna-iarna 2019.

Noul magazin se deschide pentru prietenii si clientii brand-ului cu un design modern, remarcabil, ce reflecta noul concept global de vanzare cu amanuntul al lui Tommy Hilfiger, urmarind sa ofere o experienta de cumparare superioara. Un mix de moda si inovatie, dar si stilul clasic cu detalii moderne intampina clientii si aduc noile colectii in lumina reflectoarelor. Interiorul magazinului prezinta mobilier alb din lemn si sticla cu detalii argintii si accente moderne. Este o forma simpla de mobilier ce imbina atmosfera moderna cu stilul de patrimoniu al lui Tommy Hilfiger. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitorul exclusiv al brandului Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. 

Magazinul si-a deschis portile pentru clienti incepand cu data de 15 noiembrie 2019.