TOMMY HILFIGER DEZVALUIE COLECTIA COLABORATIVA TOMMYXLEWIS PRIMAVARA 2020

1
De Gavrila Alina
25 ian. 2020

Lansarea are la baza accentul puternic pus de acest parteneriat pe sustenabilitate si filosofia “Style for All”.

Brandul Tommy Hilfiger este incantat sa dezvaluie colectia colaborativa TommyXLewis Primavara 2020 dezvoltata de catre designer-ul american Tommy Hilfiger in parteneriat cu Lewis Hamilton, campionul Formula OneTM si ambasadorul de brand la nivel global pentru colectiile TOMMY HILFIGER adresate barbatilor. Cea de-a patra colaborare dintre designer-ul american si pilotul de curse britanic face progrese importante in privinta practicilor sustenabile si imbratiseaza notiunea “Style For All” – credinta ca stilul adevarat sterge toate limitele ce tin de sex, varsta, etnie si corp.

Colectia TommyXLewis Primavara 2020 imbina doua lumi: patrimoniul puternic al brandului cu stilul lui Lewis inspirat de moda strazii, celebrand designuri iconice care intruchipeaza garderoba moderna americana. Loialitatea se afla in centrul colectiei TommyXLewis Primavara 2020, aceasta reflectandu-se in piese ce saluta stilurile de arhiva clasice. Detaliile neasteptate, cum ar fi reversibilitatea, adauga functionalitate modelelor clasice de imbracaminte; noi croieli pot fi intalnite in cazul hanoracelor cu gluga si al pantalonilor cargo. Nuantele militaresti de albastru si verde se imbina cu tonuri neutre si culori pop neon, infuzand treningul, jacheta bomber si jacheta field clasice cu o nota moderna. Colectia colaborativa TommyXLewis Primavara 2020 este mai responsabila ca niciodata, cu peste 75% dintre tinute realizate cu materiale mai durabile, inclusiv bumbac 100% organic.  Sorona®, care este fabricat dintr-o fibra pe baza de plante, a fost utilizat ca o alternativa durabila la puful de origine animala. Colectia foloseste, de asemenea, spalari cu impact mai scazut si materiale textile reciclate, in special in cazul pantalonilor lungi si scurti din denim, a topurilor tesute si a jachetei trucker decolorata.

Colectia va avea premiera in cadrul spectacolului de moda TOMMYNOW organizat la Tate Modern, The Tanks, in Londra, UK, pe 16 februarie 2020, la ora 10 p.m (ora Romaniei).

Colectia va fi disponibila in Romania in magazinele TOMMY HILFIGER selectionate, incepand cu data de 6 aprilie 2020.