TOMMY HILFIGER LANSEAZA A DOUA COLECTIE CAPSULA TOMMYXMERCEDES-BENZ

Avatar1
De Gavrila Alina
10 oct. 2019
Tommy Hilfiger anunta lansarea celei de-a doua colectii capsula pentru barbati TommyXMercedes-Benz, bazata pe parteneriatul strategic multianual al marcii cu Mercedes-AMG Petronas Motorsport.
Colectia Toamna 2019 imbina mostenirea clasica sport americana a brandului TOMMY HILFIGER cu expertiza tehnica inovatoare a de cinci ori câstigatorilor Campionatului Mondial Formula One®. Colectia s-a lansat la nivel global la data de 1 octombrie 2019.

Campania pentru colectie sarbatoreste aprecierea pe care atât Tommy Hilfiger cât si Mercedes-AMG Petronas Motorsport o au pentru mestesugul de calitate, designul durabil si inovatia. Prezentata de modelul Corey Saucier alaturi de un Mercedes-AMG S63 Coupé, campania surprinde si transmite o senzatie cinematica puternica.

Colectia capsula pentru barbati TommyXMercedes-Benz prezinta stiluri atemporale, inclusiv pantalonii chino, vestonul si jacheta sport, imbunatatite cu elemente functionale, cum ar fi finisajele climate control, intr-o paleta de negru intensificata de nuante de rosu, alb si albastru. Banda Tommy Hilfiger emblematica este reinventata intr-o abordare minimalista fiind plasata pe tivuri si mansete, in timp ce captuselile TriStar albastre ies in evidenta si adauga un twist neasteptat imbracamintii clasice. Colectia este eleganta si sofisticata, pentru barbatul Tommy modern.

Incepând cu sezonul 2018, TOMMY HILFIGER a devenit Partenerul oficial al Mercedes-AMG Petronas Motorsport, cladind traditia sponsorizarii sportive pe care Tommy Hilfiger a imbratisat-o inca de la fondarea brandului sau. Parteneriatul cu echipa de top Formula One™ si inovatorul principal de automobile subliniaza viziunea lui Tommy Hilfiger de a ridica si extinde continuu marca pe pietele cheie pentru o noua generatie de consumatori TOMMY HILFIGER.

Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei pe social media folosind #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz si @TommyHilfiger.

Colectia TommyXMercedes-Benz Toamna 2019 este disponibila in România, in magazinele TOMMY HILFIGER selectionate incepând cu data de 1 octombrie 2019.