TOMMY HILFIGER LANSEAZA COLECTIA TOMMY JEANS PRIMAVARA 2019

M687_CBA_TommyHilfiger_Day2_4B-07 001
Avatar1
De Gavrila Alina
19 feb. 2019

Tommy Hilfiger, care este detinut de PVH Corp [NYSE: PVH], anunta lansarea campaniei globale TOMMY JEANS pentru Primavara 2019, in colaborare cu o comunitate de tinere talente, printre care cantareata si compozitoarea Lolo Zouai, cantareata si compozitoarea Kilo Kish, rapper-ul Saba, si modelele Sofia Mechetner si Hunter Chung.

Campania, care va debuta in februarie 2019, imbratiseaza mostenirea muzicala a brandului si sarbatoreste pasiunea si determinarea tinerei generatii de talente muzicale.

Campania a fost fotografiata de Clara Balzary pe strazile New York-ului si conduce comunitatea globala digitala TOMMY JEANS intr-o calatorie menita sa celebreze muzica si stilul cu un spirit ireventios. Mood-ul este modern si fresh, cu grupul eclectic al celor cinci care poarta look-uri inspirate de strada in orasul in care s-a nascut marca TOMMY HILFIGER, iar muzicienii iti construiesc viitorul. Prima campanie destinata mediului mobile include interviuri exclusive ale comunitatii de ambasadori de brand care vorbesc despre modul in care si-au croit propriul drum in industria muzicala, condusi de dorinta puternica de a-si transforma visele in realitate.

Colectia TOMMY JEANS Primavara 2019 pentru femei si barbati celebreaza traditia bogata pentru denim a brandului, revigorand stilurile clasice americane cu o nota ireverentioasa. Siluetele preferate, precum modern tapered si mom jean sunt reimaginate in varianta din bumbac reciclat cu eco-spalari care folosesc mai putina apa, mai putine substante chimice, mai putina energie si finisaje second life. Stilurile sunt modernizate cu logo-ul iconic TOMMY HILFIGER amplasat in locuri neasteptate si celebreaza elementele sustenabile ale colectiei cu patch-ul verde TOMMY JEANS. Camasile si tricourile stil Oxford supradimensionate prezinta dungi, precum si culori pop ca lavanda si albastru deschis care adauga un twist fresh, tineresc. O colectie cu un spirit rebel, care va rezona cu fanii pieselor cool, premium, unice din denim.

Colectia TOMMY JEANS este disponibila in magazinele selectionate TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS.