TOMMY HILFIGER PARTICIPA LA DECENTRALAND METAVERSE FASHION WEEK IN PARTENERIAT CU BOSON PROTOCOL

1
De Gavrila Alina
22 mart. 2022

Continuand directia brand-ului de inovatie digitala si explorarea noi canale de consum, TOMMY HILFIGER isi va prezentavirtual colectia Primavara 2022 la prima editie MetaverseFashion Week. 

Tommy Hilfiger anunta participarea la Metaverse Fashion Week gazduita de Decentraland, primul univers virtual din lume detinut de utilizatorii sai, in perioada 24 martie – 28 martie 2022. TOMMY HILFIGER isi va prezenta virtual colectiile Primavara 2022 si de asemenea va gazdui o platforma digitala retail de unde consumatoriipot cumpara NFT-uri pentru avatarele lor sau pot cumpara articolefizice din Metaverse. Aceasta experienta de cumparaturi virtuale vafi adusa la viata in parteneriat cu Boson Protocol – Nivelul de reglementare a comertului pentru Web3 permitand schimbul facil de active digitale pentru produse, servicii si experiente fizice.

Cand mi-am fondat marca omonima in 1985, nu mi-am imaginatniciodata ca voi vedea o perioada in care saptamanile modei voravea loc intr-o lume 3D, complet virtuala”, a spus Tommy Hilfiger. „Pe masura ce exploram metaversul si tot ceea ce are de oferit, suntinspirat de puterea tehnologiei digitale si de oportunitatile pe care aceasta le ofera de a interactiona cu comunitatile in modurifascinante si relevante.”

La fel ca traditionalele saptamani ale modei organizate la nivelglobal, Fashion Week Metaverse va invita peste 50 de marci de luxsi digitale sa prezinte colectii noi si sa gazduiasca prezentari, discutii, concerte, after-party si proiectii de filmtotul virtual. A fost proiectata o zona de luxurury shopping numita „Boson Portal – Fashion District” asemanatoare cu emblematica Avenue Montaigne din Paris, unde brand-urile pot vinde virtual atat articole digitale, cat si fizice prin intermediul NFT-urilor.

Magazinul TOMMY HILFIGER este situat in Boson Portal; universul metaverse permite utilizatorilor Decentraland saachizitioneze articole fizice ca NFT-uri prin tehnologia Boson Protocol. O modalitate de a permite fanilor sa experimenteze brand-ul intr-un mod nou si captivant, in timp ce stilul clasic american cool specific ADN-ului TOMMY HILFIGER ramane constant sineschimbat. Consumatorii isi pot teleporta avatarul in magazinulvirtual si pot cumpara o gama selecta de produse in editie limitatadin colectia Primavara 2022 TOMMY HILFIGER. Vizitatorii voravea ocazia sa vizualizeze tinute emblematice in 3D, care includpiese precum jacheta varsity pentru barbati, camasa Madras pentrufemei si un hanorac unisex cu bine cunoscutul logo TOMMY HILFIGER. Articolele pot fi achizitionate ca NFT, si pot fi ulterior transformate in produse fizice care sa fie livrate direct la usaclientilor. TOMMY HILFIGER Decentraland Wearables vor putea fiachizitionate si din magazin prin intermediul universulDecentraland.

Participarea lui TOMMY HILFIGER la Metaverse Fashion Week de la Decentraland intareste angajamentul brand-ului de a ramaneconectat la pulsul inovatiei. In 2020 se lansa „Tommy Island” in Animal Crossing, in 2021 se incheia un parteneriat strategic cuRoblox si in 2022 are loc lansarea Team Tommy, o initiativadedicata ideii de comunitate in lumea de gaming. Bazandu-se peacest lucru, brand-ul va continua sa ofere experiente neasteptate care ii implica pe fani atat in ​​lumea fizica, cat si in cea digitala, in timpce exploreaza noi modalitati de a-si impartasi mostenirea si spiritulamerican prin metavers.

Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţiconsumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger esteunul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau esteproiectarea si comercializarea de imbracaminte siimbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentrufemei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unorparteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnicsi genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANSconsta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentrubarbati si femei. Colectia este completata de o varietatemare de genti, accesorii si parfumuri.

 Despre Decentraland 

Decentraland este prima lume virtuala complet autonoma. Sustinut de DAO, care detine cele mai importantecontracte smart si active ale Decentraland. Decentralandeste un software care ruleaza pe Ethereum prin care se urmareste stimularea unei retele globale de utilizatori care sa opereze o lume virtuala partajata. UtilizatoriiDecentraland pot cumpara si vinde proprietati imobiliaredigitale, in timp ce exploreaza, interactioneaza si joacajocuri in aceasta lume virtuala.

Despre Boson Protocol 

Tehnologia Boson Protocol rezolva problema conectariicontractelor smart la activele fizice reale. Acest lucrupermite schimbul de valoare digitala pentru active fizicefara a se baza pe un intermediar centralizatiarmetaversul este primul caz de utilizare care prezintaaceasta capacitate.