TOMMY HILFIGER SI LEWIS HAMILTON GAZDUIESC PREZENTAREA DE MODA TOMMYXLEWIS TOAMNA 2019 IN MILANO

1
De Gavrila Alina
16 sept. 2019

Brand-ul Tommy Hilfiger anunta ca designer-ul american Tommy Hilfiger si Campionul Mondial FIA Formula OneTM si ambasadorul de brand la nivel global pentru colectiile TOMMY HILFIGER destinate barbatilor, Lewis Hamilton, vor prezenta colectia colaborativa TommyXLewis Toamna 2019 pe 16 septembrie 2019, ora 21:00.

Evenimentul va avea loc inainte de deschiderea Saptamanii Modei de la Milano. Jurnalisti, influenceri si vedete vor participa la evenimentul experiential organizat la Società del Giardino in Milano, Italia.

Colectia TommyXLewis Toamna 2019 marcheaza cea de-a treia colaborare intre Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton, si imbina stilurile comode pentru calatorii cu look-uri atemporale destinate orasului. Re:Down® si bumbacul organic adauga un element mult mai sustenabil colectiei. Rosu burgund si tonuri neutre se imbina cu imprimeuri pline de culoare si carouri atemporale, infuzand treningul clasic, helanca, paltonul si geaca tip parka cu un twist modern. Logo-ul ,,LH” a evoluat intr-un patrat negru minimalist ce continua sa celebreze steagul iconic Tommy Hilfiger si initialele pilotului de curse britanic. Colectia cuprinde imbracaminte, incaltaminte, accesorii, lenjerie de corp si sosete.

Colectia colaborativa TommyxLewis Toamna 2019 va fi prezenta in magazinele TOMMY HILFIGER selectionate incepand cu data de 29 octombrie 2019.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si #TommyXLewis, precum si conturile @TommyHilfiger si @LewisHamilton