Totul despre epilarea definitiva pe piele bronzata

1
De Gavrila Alina
5 oct. 2021

Canoanele frumusetii se modifica de la an la an si in prezent, toti ne dorim o piele catifelata si bronzata.

Daca vreme de secole pielea deschisa la culoare a fost un simbol al aristocratiei, al fragilitatii si al frumusetii, societatea actuala pune pret pe tenul ciocolatiu, ars de soare.

Cum a aparut “moda” pielii bronzate:

Pielea cat mai alba era la moda printre nobilime, care chiar utiliza produse de machiaj pentru a accentua efectul de ten palid, paloarea fiind asociata cu tineretea. In contrast, sclavii care lucrau campurile in bataia soarelui aveau fetele colorate si brazdate de riduri.

Inlocuirea activitatilor din agricultura cu cele din fabrici si mine a declansat schimbarea de optica la inceputul secolului XX, cand pielea inchisa la culoare incepe sa fieasociata cu o viata sportiva si sanatoasa, bazata pe libertatea de miscare. Mai mult, tenul bronzat devine un simbol al unei vieti imbelsugate, care permite activitati de recreere in natura sau in statiuni, pe cand pielea palida ramane sinonima cu boala si cu un trai in spatii inchise si fara lumina.

Ulterior, a fost dovedit ca baile de soare pot fi folosite in scop terapeutic, beneficiile luminii naturale fiind mentionate inca de pe vremea lui Hipocrate.

Moda pielii bronzate favorizeaza indeosebi popoarele care se bucura de o vreme insorita o mare parte din an, celelalte natiuni fiind nevoite sa gaseasca solutii complementare. Astfel, ia nastere nevoia de solar, patul pentru bronzat fiind adus in 1979 in America si devenind in scurt timp popular la nivel international. Desi s-a dovedit stiintific ca mersul la solar favorizeaza aparitia cancerului de piele, chiar si in prezent aceasta activitate este intens cautata de catre persoanele dornice sa-si coloreze pielearapid si uniform.

Fie ca optezi pentru bai de soare, pentru sedinte de bronz artificial sau pentru bronzarea organica pe baza de solutii autobronzante, este esential sa apelezi cu moderatie la aceste trucuri de infrumusetare, pentru a-ti pastra sanatatea pielii.

Pielea fina- un imperativ inca din antichitate:

Pe langa bronz, un alt truc pentru a avea un corp sanatos si frumos il reprezinta epilarea definitiva.

Oamenii au dorit inca din antichitate sa aiba o piele catifelata si placuta la atingere. In anii 3000 i.H, este atestat faptul ca grecii antici foloseau metode dureroase pentru a scapa de parul nedorit. Spre exemplu, se frecau pe corp cu obiecte aspre, pentru ca firele sa se subtieze sau isi ardeau parul. Mai foloseau scoice stranse impreuna (ca o penseta), pentru a smulge firele sau combinau diferite plante, ca sa obtina creme de exfoliere, care uneori le luau si pielea, odata cu firele de par.

Astazi, epilarea este la ordinea zilei, devenind sinonima cu igiena, sanatatea si frumusetea.

Gratie descoperirilor tehnologice in domeniul infrumusetarii, in prezent epilarea definitiva rezolva problema pilozitatii, rapid si sigur.

Tratamentul de indepartare a parului nedorit cu laser dioda sau IPL (lumina intens pulsata) are multiple beneficii: elimina firele de par inestetice si foliculita (infectie a foliculilor pilosi), ajuta la economisirea de bani pe termen lung (procedura se finalizeaza in circa 1, 5 ani), asigura mai mult timp liber (nemaifiind necesare programari saptamanale la cosmetica) si contribuie la o mai mare stima de sine, lasand pielea fara imperfectiuni.

Epilarea definitiva este eficienta pe pielea bronzata?

DA, epilarea definitiva este eficienta inclusiv pe piele bronzata, insa trebuie respectat un protocol de lucru special conceput pentru fototipurile inchise la culoare.

Spre exemplu, centrele Nomasvello, care sunt specializate in epilare definitiva, folosesc tehnologia SUN&Safe patentata de laboratoarele No+Vello Spania, prin care se elimina pilozitatea, dar se protejeaza pielea pigmentata de la soare printr-un gel special. Mai mult, laserul dioda folosit este special conceput sa trateze si pielea ciocolatie.

O alta veste buna este ca epilarea definitiva pe piele bronzata se poate testa gratuit la Nomasvello, care au centre atat in Bucuresti, cat si in tara.

Testeaza gratuit epilarea definitiva pe piele bronzata la Nomasvello!

Un bronz uniform este cel mai bine pus in valoare de o piele neteda si fina, fara pilozitate.

Pregateste-ti pielea sa fie frumoasa indiferent de sezon, printr-un mix care nu va da gres. Sarutarile de la soarelui, combinate cu tehnologiile de epilare definitiva te vor ajuta sa arati minunat, zi de zi!