Un detox pentru scalp, va rog!

1
De Gavrila Alina
11 aug. 2021

Vara si, mai ales, atunci cand afara este foarte cald, parul si scalpul au de suferit. Si ajungem sa ne confruntam cu un nivel de sebuum in crestere, ceea ce genereaza atat ingrasarea scalpului, cat si a parului.

Din nefericire, aceasta tendinta se poate permanentiza. Si noi, contribuim din plin. Cum? Printr-un stil de viata dezordonat, prin alimentatie haotica si styling agresiv. Tot asa, parul ne reflecta stilul de viata si stilul de alimentatie, insa la fel de bine el poate fi mostenire genetica.

Un alt aspect pe care ar fi bine sa il iei in calcul este provenienta sebumului. Te informam ca tesutul de la nivelul scalpului este acoperit de glande sebacee care produc, logic, sebum. Ei bine, acest sebum are si un rol pozitiv. El ajuta la hidratarea suprafetei scalpului si la protejarea acestuia. Si totusi, cum si ce poti face ca sa iti reechilibrezi scalpul?

Londa Professional are in portofoliu un super tratament de pre-samponare si pre-detox: Londa Scalp DETOX. Un produs uber cool care vine sa revolutioneze piata produselor cosmetice profesionale. Atuurile sale? Curata scalpul de poluanti, impuritati si matreata. Londa Scalp Detox ajutaparul, oferindu-i un aspect sanatos. Si unde mai pui carestabileste echilibrul natural al scalpului.

Produsul marca Londa Professional este ideal pentru un scalp stresat si gras. Daca vrei o terapie completa, poti continua reechilibrarea scalpului cu utilizarea samponului Intensive Cleansing.

Pret recomandat – 65 de lei