Un nou magazin ECCO concept Prime in Romania

1
De Gavrila Alina
29 oct. 2020

Brandul global ECCO, cunoscut pentru pantofii si produsele din piele de calitate premium, a deschis portile celui de al treilea magazin din Brasov, fiind totodata si cel de al doilea magazin concept Prime din Romania – ECCO Afi Brasov.

 Incepand ca o afacere de familie bazata pe maiestrie, producatorul de incaltaminte danez a acumulat cunostinte valoroase in productia de incaltaminte de mai bine de 50 de ani. Infiintata in 1963, compania a reusit sa promoveze in mod constant inovatia, detinand propriile sale tabacarii si fabrici de incaltaminte, controland tot procesul de fabricatie si garantand astfel o calitate extraordinara. Cu un accent puternic pe piele premium, de inalta calitate si platformele inovatoare, foarte confortabile, ECCO ofera o gama larga de produse pentru intreaga familie.

 ”Ne bucuram ca in aceasta perioada am reusit screstem brand-ul danez in Romania prin deschiderea celui de-al treilea magazin ECCO in Brasov. Am luat toate masurile necesare pentru a asigura protectia si confortul clientilor si angajatilor nostri si continuam sa oferim incaltaminte confortabilcu stil si de calitate superioara!– Victor Tighinean, director general ECCO Romania.

 Te asteptam in noul magazin ECCO Afi Brasov, Strada 15 Noiembrie nr. 78.

Conceptul Prime inseamna, in primul rand, un stil care respecta cele doua valori fundamentale ale ECCO – traditie si inovatie.

Mobilierul minimalist, bazat pe conceptul ECCO Prime, respecta un stil natural, scandinav, care se potriveste foarte mult cu stilul pantofilor ECCO si impreuna creeaza o atmosfera primitoare, specifica brand-ului.

Conceptul Prime este creat special pentru locatii premium si ofera cea mai mare parte din colectia ECCO pe plan local, in care, ca de obicei, pielea de inalta calitate si confortul sunt highlight-ul principal.

Va asteptam in magazinele noastre pentru o experientaconfortabilahttps://bit.ly/2TpxIB7!