Va deranjeaza firele de par alb cu aspect neplacut sau parul alb crescut la radacini? SOS – ajutor pentru ingrijirea parului acasa

1
De Gavrila Alina
6 mai 2020

Viata sociala este acum redusa la minim. Ceea ce nu se poate spune despre parul vopsit, cu acea linie alba in continuacrestere la radacini.

Chiar daca stilistul in care avem cea mai mare incredere nu ne poate ajuta acasa, persoanele cu par saten sau blond chiar pot rezolva aceasta problema cu ajutorul samponului Plantur 39 Color Brown & Blonde  si a balsamului Plantur 39 Color Brown & Blonde.  

Spune “La revedere” primelor fire de par alb si parului alb crescut la radacini

Plantur 39 Color Brown & Blonde te ajuta sa mergi la coafor mai rar.  Intreaga gama Plantur 39 Color ofera o solutie simplapentru a prelungi perioada de timp dintre doua vizite la coafor. Gama Plantur 39 Color ofera o solutie simpla pentru parul vopsit saten sau blond atunci cand apar primele fire albe si parul alb la radacini. Pigmentii din compozitia acestor produse se acumuleaza treptat pe suprafata firului de par, la fiecare spalare, astfel incat spalarile repetate au ca rezultat o culoare mai intensa, iar firele albe sunt acoperite.  

Utilizarea ambelor produse: mai intai a samponului si apoi a balsamului, imbunatateste efectul de culoare. Fiecare dintre cele doua produse se lasa sa actioneze pe scalp intre 2 si 5 minute, in functie de intensitatea dorita a culorii. Apoi, parul se clateste cu apa din abundenta.

Cafeina capata culoare: fara par alb crescut la radacini, farafire albe, fara fire de par cazute, fara un par cu probleme

Produsele de culoare Plantur 39 contin si un complex de ingrediente active care protejeaza radacina parului de epuizarea cauzata de schimbarile hormonale aparute cu inaintarea in varsta. Cafeina intareste radacinile, ea fiind detectata in foliculii pilosi daca este lasata pe scalp doar 2 minute.

Plantur 39 Color Brown/Blonde Sampon Phyto-Caffeine, 250 ml, 50 RON

Plantur 39 Color Brown/Blonde Balsam colorat, 150 ml, 45 RON

Plantur 39Plantur 39 ofera o gama special creata pentru prevenirea caderii parului la femei cauzata de schimbarile hormonale aparute cuinaintarea in varsta; o gama adaptata nevoilor specifice parului. Plantur ofera ingrijirea potrivita, indiferent daca e vorba doar de un par fin, devitalizat sau chiar de parul vopsit. La gama Plantur39 s-au adaugat, de curand, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown.