VICTORIA’S SECRET S-A DESCHIS IN BUCURESTI IN DATA DE 12 OCTOMBRIE

1
De Gavrila Alina
15 oct. 2019
Victoria’s Secret (VS), brandul de lenjerie de renume mondial, facut celebru prin evenimentele de moda iconice si Supermodele precum Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Taylor Hill si Sara Sampaio a deschis primul magazin de lenjerie in Bucuresti, Romania, in data de12 octombrie, in parteneriat cu Alshaya Group. 
Cu aproape patru decenii experienta in design si ingeniozitate in materie de sutiene, Victoria’s Secret ofera o gama larga de produse cu accent pe potrivirea sutienului, moda si confort pentru femeia de astazi.
OFERTA DE PRODUSE
Magazinul ofera o gama larga de sutiene marca proprie, chiloti si imbracaminte de dormit. Toate colectiile frumoase si feminine de lenjerie pentru care marca Victoria’s Secret este renumita sunt disponibile, inclusiv Luxe Lingerie, Very Sexy, Modern Romantic, Dream Angels, Luxe Essentials, Lounge si Casual. Marca ofera 39 de marimi de sutien, de la 30A la 40DDD, cu diferite niveluri de intarire – neintarite, usor – intarite si push-up.
Liniile complete de parfumuri populare, cum ar fi Victoria’s Secret Bombshell, Victoria’s Secret Tease si Victoria’s Secret Love sunt disponibile, impreuna cu ape de parfum Body Mists si produsele de infrumusetare PINK ale Victoria’s Secret.
Magazinul prezinta, de asemenea, Victoria’s Secret Pink— o colectie de sutiene, chiloti, imbracaminte de casa si produse de frumusete inspirate si concentrate pe femei sub treizeci de ani.
MASURATORI DE POTRIVIRE SUTIEN
Expertii specializati in Potrivire Sutien sunt pregatiti pentru a ajuta clientele sa isi gaseasca produsul care sa li se potriveasca perfect printr-o experienta personalizata unu-la-unu. Expertii vor oferi femeilor informatii pretioase despre sutienul perfect pentru ele si un card personalizat Bra Fit, unde se mentioneaza preferintele de cumparaturi in magazin, in ceea ce priveste marimea si stilul.
Victoria’s Secret se mandreste cu cea mai mare echipa de experti specializati in Potrivire Sutien, care asigura articole potrivite pentru peste 100 de milioane de femei in fiecare an in intreaga lume. Masuratorile de potrivire sutien sunt gratuite si nu este necesara programare.
DESIGNUL MAGAZINULUI
Designul magazinului duce stralucirea si rafinamentul la un nivel cu totul nou. Fatada prezinta o abordare moderna, cu o intrare in magazin atragatoare, de culoare roz, iluminata,  in timp ce interiorul reproduce detalii spectaculoase, inspirate de lenjerie.
Partea din fata a magazinului este intunecata si dramatica, cu o galerie de imagini atemporale in alb-negru cu Supermodele. Partea laterala a magazinului se transforma intr-o zona stralucitoare, jucausa, care conduce intr-o zona plina de energie a magazinului, gen depozit, dedicata in intregime sectorului PINK al Victoria’s Secret.
Cabinele de proba luxoase cu design unic ale magazinului dispun de iluminat specializat si finisaje originale pentru a imbunatati experienta personalizata a clientelor in probarea sutienului. Victoria’s Secret ofera, de asemenea, si un raion sofisticat de Infrumusetare, cu testare a parfumurilor marca proprie.
#VSLovesRomania
LOCATIE: Baneasa Shopping City
Bucuresti, Romania
ORAR DE FUNCTIONARE  Luni – Duminica:   10am – 10pm
Despre Victoria’s Secret
Victoria’s Secret este principalul retailer specializat in lenjerie si produse de infrumusetare cu parfumuri de prestigiu, produse de ingrijire corporala, Supermodele celebre si evenimente de moda de renume mondial. Victoria’s Secret, o afacere a L Brands, Inc. (NYSE: LB), serveste clientii in peste 1.600 de magazine de Lenjerie si Frumusete Victoria’s Secret pe glob si online pe www.VictoriasSecret.com, permitandu-le sa cumpere produsele marcii oriunde si oricand.
Despre Alshaya Group
In calitate de operator international de top al francizelor, cu aproape 90 dintre cele mai recunoscute marci din lume in portofoliul sau, Alshaya Group faciliteaza experiente excelente in materie de cumparaturi, alimentatie, agrement si ospitalitate pentru milioane de clienti din, printre altele, Orientul Mijlociu si Africa de Nord, Rusia, Turcia si Europa.