Visul oricaror party-people: sa aiba dimineti usoare, dupa nopti epice

Avatar1
De Gavrila Alina
28 iul. 2020

Verile sunt mereu pline de distractie, zambete, petreceri si momente fun. Insa ce faci cand o petrecere se lasa cu prea multa distractie?

Dimineata de dupa cu siguranta nu va fi fun, mai ales cand se instaleaza mahmureala, cu toate efectele ei neplacute: biencunoscutele dureri de cap, greata, uscaciunea gurii, letargie sau oboseala.
Exact pentru astfel de momente ale diminetilor de dupa nopti memorabile, exista Emetix

HANGOVER!

Emetix HANGOVER este  complex prietenos de ingrediente active naturale si vitamine, ce  combate simptomele mahmurelii si ajuta organismul sa-si mobilizeze resursele fizice si mentale in scopul functionarii la parametrii optimi.

FARA ZAHAR si cu un gust placut de lamaie, Emetix HANGOVER contine extract de Guarana standardizat in cafeina, ghimbir, Vitamina C si un complex de vitamine B, care:
    neutralizeaza rapid metabolitii toxici
    reduce senzatia de greata si varsatura
    reduce tremuraturile si durerile de cap
    imbunatateste timpul de reactie
    hidrateaza si revigoreaza organismul

Pentru efecte maxime, se administreaza doua plicuri, la nevoie. Continutul fiecarui plic se dizolva in aproximativ 150-200 ml apa rece si se consuma dupa trezire.

Afla  mai multe informatii despre Emetix HANGOVER, acceseaza: https://www.fitermanpharma.ro/produse/emetix-hangover-plicuri/ https://www.facebook.com/Ce-ti-pica-greu-951024534918968  sau https://www.instagram.com/_emetix_/