Wet-look pentru o vara plina de senzualitate

Summer Looks 2016
1
De Gavrila Alina
21 iun. 2021

Kendall Jenner, Selena Gomez sunt doar cateva dintrevedetele care știu ca o coafura wet-look este cea maiindrazneata alegere pentru o aparitie publica. Și chiar nu conteaza cat de lung ai parul, ci doar cum alegi sa il portiDin fericire, wet look-ul poate fi adoptat oriunde, oricand.Atat pe podium, cat și in viata de zi cu zi, iar tranzitia nu e deloc greu de realizat.

Lucreaza pe parul ud

Cum iti creezi singura un wet look? Ia aminte la sfaturilespecialiștilor Wella Professionals. Dupa ce ti-ai spalat parul, tine-l intr-un prosop pana cand lungimile sunt uscate in proportie de 70%”, te sfatuiește Ionela Chiriac, stilist WellaProfessionals. Excesul de apa il va face sa fie greu de modelatși il va expune la riscuri inutile”, adauga stilista.

Nu te teme sa aplici cantitati mari de gel

Coafura wet-look trebuie sa aiba un aspect glossy, așadar nu teteme de cantitatea de gel pe care va trebui sa o folosești. In acestsens, te poate ajuta un produs wow – EIMI Pearl Styleracestase aplica pe radacini și lungimi și are un dublu avantaj. Oferastralucire, dar și stabilitate coafurii.

Piaptana-l pe spate

Odata ce ai aplicat gelul, ia o perie cu peri fini și netezește parulastfel incat sa nu existe denivelari. Da-l pe spate și niveleaza-l cu degetele! Vei avea parte de un aspect super natural, ca și cand abia ai ieșit din duș!

Forma fetei conteaza

Atunci cand optezi pentru un wet-look, fii atenta! Este musai satii cont de forma fetei tale. Daca ai chipul rotund, atunci creeazao zona cu mai mult volum in creștet, pe cand daca ai fata alungita, mergi pe linia unui look plat.

Daca ești barbat

Da, și barbatii pot adopta acest look. Ce au de facut? Simplu! Saurmeze cu strictete primii trei pași și sa foloseasca un gel maiputernic cum ar fi EIMI Sculpt Force. De asemenea, ce zici dacate-ai lasa inspirat de aparitiile lui Leonardo DiCaprio?

Afla mai multe pe www.professionalbrands.ro