World Class Romania achizitioneaza Stay Fit Oltenitei

1
De Gavrila Alina
4 oct. 2018

World Class Romania achizitioneaza Stay Fit Oltenitei si isi extinde reteaua de sanatate si fitness in sudul Bucurestiului.

Expansiunea celei mai mari retele de health & fitness din Romania continua cu cea mai noua achizitie de la Stay Fit, o retea locala de fitness care detine 4 cluburi in Bucuresti.

Stay Fit Oltenitei Gym club, situat pe Soseaua Oltenitei 4A, aproape de statia de metrou Eroii Revolutiei, va deveni World Class Eroii Revolutiei, al 32-lea club World Class din tara si al 25-lea in Bucuresti. Locatia consolideaza pozitia World Class Romania in sudul Bucurestiului, o zona urbana cu o densitate ridicata a populatiei, in care se dezvolta noi proiecte rezidentiale.

7.5% dintre romani fac cel putin doua ore si jumatate pe saptamana conform Eurostat. Acest procent plaseaza Romania pe ultimul loc in Europa, intr-un top dominat puternic de tarile nordice (Finlanda este pe primul loc cu 53%).

Numarul mic de romani care considera sportul si sanatatea prioritate de zi cu zi, a devenit pentru World Class, punctul de plecare al misiunii sale: aceea de a inspira, motiva si educa tot mai multi romani sa fie mai activi, mai des pentru a se bucura de un stil de viata mai sanatos.

World Class organizeaza periodic ample evenimente publice de sanatate si fitness, in care comunica in mod activ avantajele sportului si miscarii asupra sanatatii. In acelasi timp, World Class continua sa deschida noi cluburi in zone accesibile, pentru a incuraja romanii sa transforme fitness-ul intr-o rutina zilnica si sa se bucure de beneficiile unei vieti sanatoase.

„Prin achizitia Stay Fit Oltenitei, World Class isi continua expansiunea si ofera noi beneficii membrilor. Acestia se vor putea bucura de serviciile noastre de sanatate si fitness si mai aproape de casa si de locul de munca. Este o locatie buna care ne consolideaza prezenta in zona Oltenitei si reprezinta un pas inainte in misiunea noastra de a motiva si de a inspira romanii sa fie mai activi, mai des, pentru a se bucura de un stil de viata sanatos. Suntem mandri de echipa noastra de experti in sanatate si fitness si suntem la fel de mandri de miscarea #BeHealthy care devine din ce in ce mai puternica si va ajunge acum la un numar si mai mare de bucuresteni. Impreuna demonstram ca Romania poate fi o natiune mai sanatoasa si mai fericita prin miscare. Situat strategic intr-o zona rezidentiala, World Class Eroii Revolutiei este o noua oportunitate de a face serviciile noastre de sanatate si fitness accesibile pentru tot mai multi romani“, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

Noul club World Class va fi inaugurat pe 28 septembrie 2018 si va fi inclus in categoria Bronz. Membrii World Class se vor bucura de facilitati ultramoderne desfasurate pe o suprafata de 1.200 de metri patrati, cu studiouri de cycling, aerobic, Cross Fitness si o sala generoasa de antrenament, dotata cu echipamente si accesorii de fitness de ultima generatie.

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piata in industria wellness locala, cu un numar total de 36 de cluburi de sanatate si fitness in intreaga tara (32 sunt active si 4 vor fi deschise in cursul acestui an si in cursul anului viitor) si aproape 60.000 de membri. Cluburile World Class ofera servicii la cele mai inalte standarde, facilitati de varf si clase diversificate. World Class este partener LES MILLS ™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania ofera, de asemenea, un concept premium de health & fitness denumit W, care ofera membrilor oportunitatea de a se pot antrena si relaxa intr-un cadru intim si exclusivist.

Resource Partners este actionarul majoritar al World Class Romania. Fondul de investitii cu capital privat, sustinut de investitori institutionali, se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Prin experienta pe care o ofera, Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinereacompaniilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, vizitati: http://www.worldclass.ro/ sau
https://www.facebook.com/worldclass.romania.