X-perienta curateniei la superlativ chiar la tine acasa cu Rowenta X-Force Flex

1
De Gavrila Alina
7 iun. 2021

Cine nu isi doreste un ajutor de nadejde in casa cand vine vorba de curatenie? Un aparat performant care sa aspire sisa spele in acelasi timp, ce reduce la jumatate timpul pe care l-ai petrece cu un aspirator normal si un mop. Iti prezentamnoul aspirator vertical Rowenta X-Force Flex


Puterea de aspirare de pana la 130 Air Watts, autonomia de pana la 45 de minute si mopul incorporat, cu siguranta reprezinta un plus ce te va ajuta la curatenie

X-ploreaza noua tehnologie a aspiratorului X-Force Flex 

Dorintele tale in materie de curatenie impecabila vor fi indeplinite cu Rowenta X-Force Flex, aspiratorul vertical cedispune de 3 trepte de putere: Eco, ce asigura performanta siautonomie optimizata pentru utilizarea zilnica, Max, pentru o aspirare in profunzime, in special pe covoare si mochete sitreapta Boost ce ofera acel plus de putere in situatii extreme. De asemenea, panoul de control iti permite sa optimizezi sesiunilede curatenie prin monitorizarea in timp real a autonomiei sisetarea puterii de aspirare in functie de nevoi.

Cu X-Force Flex curatenia este o joaca de copii! Datoritatehnologiei inovatoare Flex, ai acces de pana la 4 ori mai multsub piesele joase de mobilier, fara sa fie nevoie sa te apleciaparatul se strecoara si in locurile ce par inaccesibile. In plus, peria motorizata cu iluminare LED dezvaluie particulele de prafde oriunde pentru a le aspira precis.

#Good to know: Foloseste X-Force Flex pentru puterea sa de aspirare, dar si pentru sistemul performant de filtrare ce capteazasi retine 99.9% din particulele de praf, fiind un aliat perfect pentru persoanele ce se confrunta cu alergia la praf.

Descopera pozitia inovatoare Stop&Go

Pozitia Stop&Go reprezinta una dintre noutatile acestuidispozitiv inteligent, ce iti ofera posibilitatea de a te opri din aspirarea podelei, pentru a incepe curatarea altor suprafete cu aspiratorul manual. Important este ca atat peria, cat si tubul, vorramane in pozitie verticala.

4 accesorii pentru utilizari multiple 

Versatil, performant, puternic, intr-un cuvant X-Force! Pentru o curatenie riguroasa, ai la dispozitie 4 accesorii dedicate in luptaimpotriva particulelor de praf si a murdariei. Capul de aspirareAqua permite aspirarea si spalarea suprafetelor in acelasi timp! Ba mai mult, datorita tehnologiei avansate cu 2 canale de aspirare, situate in fata si in spatele mopului, acesta indeparteazaorice impuritate inainte de a spala, indiferent ca miscarea va fi inainte sau inapoi!  

Detii animale de companie? De acum, parul acestora va fi multmai usor de indepartat cu peria Mini Electro. In plus, X-Force Flex vine si cu un accesoriu special pentru spatiile inguste, ideal pentru zonele greu accesibile, dar si autovehicule, precum si o perie potrivita pentru tapiserie, canapele si alte obiectedecorative. 

Potrivit in orice situatie, Rowenta X-Force Flex este aliatul tau cand vine vorba de o curatenie perfecta! 

Despre Rowenta                            

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inaltaperformanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro,www.facebook.com/RowentaRomania