ZAREA 1912, Vinarsul. Istoria rescrisa

Avatar1
De Gavrila Alina
12 feb. 2019

“Numai intoarcerea noastra catre trecut ne da forta faptelor de azi.” Nicolae Iorga ZAREA 1912 XO, Vinarsul, este licoarea tribut anului de nastere al Companiei ZAREA.

In fiecare picatura din acesta renaste istoria de mult uitata celui mai proeminent producator de vinuri spumante si a bauturi distilate din vin din Romania. Pasind prin istorie si culegand invataturi cu adevarat valoroase din arhiva ZAREA cu retete documentate pentru posteritate, am renascut Vinarsul de inalta clasa invechit in butoaie de stejar, cu aroma bogata, caracter puternic si gust sofisticat, pe care il dedicam oamenilor de succes, care, ca si noi, cauta perfectiunea.

Aromele elegante, notele fine de stafide, vanilie, migdale si note lemnoase ale Vinarsului ZAREA 1912 XO sunt cu adevarat exceptionale, oferind consumatorilor o experienta fascinanta a gustului.

Povestea ZAREA incepe la 1912 odata cu descalecarea neamtului Wilhelm Mott, care pune bazele unei mici fabricute de bauturi in Micul Paris, fabrica ce devine simbol al elegantei si al rafinamentului in perioada interbelica. Istoria merge mai departe in anii ’50, cand cele mai nobile bauturi din Romania se realizau la sectia ZAREA 5, sectia de “Coniacuri de calitate superioara”, in care maestrii gustului infrateau distilatul din vinuri invechite si maceratele naturale. Multe dintre vinarsurile din crama ZAREA au fost medaliate in cadrul competitiilor internationale.

“Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa poti sa vezi foarte departe” – Constantin Brancusi

Oricine stie ca pretul succesului este timpul investit, munca asidua si mai ales determinarea de a duce lucrurile la bun sfarsit, indiferent de conditii sau de obstacole. ZAREA 1912, Vinarsul, este povestea succesului Companiei ZAREA ce evidentiaza traditia de peste 100 de ani pe piata din Romania, marcand traseul acesteia prin istoria vinurilor spumante si a bauturilor distilate romanesti.

ZAREA reuneste adevaratele talente ale industriei bauturilor, cunoscatori ai gustului care dezvolta in zeci de ani retete fine ale vinarsurilor, a caror recunoastere a fost atestata de-a lungul timpului prin nenumaratele medalii obtinute la competitii internationale. Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania (www.icertias.com)

Bucurati-va de succes avand alaturi un pahar cu ZAREA 1912 XO. Distilatul nobil invechit in butoaie de stejar este oferit intr-o selectie exclusiva – ZAREA 1912 XO – ale carei caracteristici individuale si note aromatice speciale sunt oferite de gradul de invechire al distilatului din vin.

Vinarsul ZAREA 1912 XO se gaseste intr-o sticla exceptionala cu prezentare premium de 0,7L intr-o cutie eleganta individuala. Pret recomandat: 110 ron (inclusiv TVA)

ZAREA, unul dintre cei mai importanti jucatori din categoria bauturilor spirtoase, a fost desemnat Brandul Romanesc al Anului 2018 in cadrul evenimentului organizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Compania ZAREA reprezinta expresia traditiei si experientei in vinuri spumante si bauturi distilate din vin produse in Romania. ZAREA este cea mai inovatoare si mai dinamica companie romaneasca din segment.

Mai multe informatii pe site-ul oficial: www.zarea.ro, dar si pe retelele sociale: www.facebook.com/zarearomania si www.instagram.com/zarearomania

#ZAREA #Brandy #PREMIUM #distilat #spirit #VINARS