Ravioli cu spanac, anghinare si rosii uscate – o reteta perfecta pentru o cina romantica

Ioana Marosan1
De Ioana Marosan
9 dec. 2018

Nu-i nimic daca nu reusesti sa pleci in acel city-break la Roma! Cine zice ca nu poti sa aduci savoarea Italiei acasa la tine preparand niste ravioli cu spanac, anghinare si rosii uscate?

Pastele intra pe lista preparatelor aproape de sufletul tau? Daca iti place sa incerci mereu combinatii noi de paste, atunci aceasta reteta de ravioli cu spanac, anghinare si rosii uscate va fi perfecta pentru tine.

Incearca si reteta preferata a Andreei de salata de paste!

Ingrediente pentru ravioli cu spanac, anghinare si rosii uscate:

Paste ravioli

Ulei de masline

Rosii uscate la soare

Anghinare – partea de mijloc

Capere

Mix de condimente italienesti

Baby spanac

Parmezan

Pastele devin crocante si aromate atunci cand le consumi la cuptor!

Mod de preparare

Ravioli se fierb al dente in multa apa cu sare.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri cu ulei de masline, se adauga rosiile uscate maruntite, inima de anghinare, caperele si condimentele italienesti. Se las pe foc mic timp de 2 minute, dupa care se adauga spanacul si se amesteca pana cand se inmoaie frunzele.

Adauga ravioli, stropeste cu ulei de masline si amesteca bine toate ingredientele. La final presara parmezan proaspat razuit.

Daca sunteti amandoi la dieta, incercati pastele din zucchini.

Foto: Shutterstock.com