Adele, despre criticile primite dupa ce a slabit: „Nu e treaba mea sa-i fac pe oameni sa se simta confortabil cu greutatea lor“

1
De Maria Constantin
19 nov. 2021

Artista a raspuns sincer cand Oprah a intrebat-o daca o afecteaza comentariile despre aspectul sau fizic.

Adele nu este deranjata de criticile despre transformarea sa fizica. Cantareata in varsta de 33 de ani a spus intr-un interviu cu Oprah Winfrey, inainte de lansarea noului sau album, „30”, ca nu este afectata de comentariile negative pe care le-a provocat dupa ce a slabit enorm in ultima perioada.

„Nu ma bucur daca cineva are o parere proasta despre corpul meu, dar nu-i treaba mea. Incer sa-mi vad de viata mea”, a spus Adele in interviul de dinaintea concertului „One Night Only” pe care l-a sustinut duminica la CBS.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Lovitura devastatoare de stanga

Artista a dezvaluit ca a slabit in jur de 45 de kilograme din 2017 pana in 2019 si ca a avut atacuri de anxietate in timpul divortului de antreprenorul Simon Konecki (47 de ani). Ea a spus ca a slabit cu ajutorul unei rutine de exercitii si a unei diete stricte, noteaza Page Six.

„De fapt, sunt o sportiva, fara sa ma laud”, a spus Adele, adaugand ca se descurca de minune la box si ca are o lovitura de stanga „care te poate ucide”, relateaza Yahoo! Entertainment.

Antrenorul lui Adele raspunde la criticile despre greutatea ei: „Niciodata nu a pretins ca e altcineva“

Un mare merit in transformarea fizica a vedetei il are antrenorul ei personal. De asemenea, Adele a urmat dieta sirtfood, un regim concentrat pe sirtuine, proteinele din organism specializate, printre altele, in asigurarea sanatatii celulare si functionarea metabolismului.

Ce nu o socheaza pe Adele

Cand Oprah (67 de ani) a intrebat-o ce parere are despre criticile privind transformarea sa rapida, Adele a raspuns ca nu a fost socata. „Corpul meu a fost folosit ca un obiect toata cariera mea. Am avut o parere pozitiva despre corpul meu si atunci, asa cum am si acum. Nu-i treaba mea sa validez felul in care oamenii se simt in corpul lor”, a subliniat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Un lucru e sigur: vocea inconfundabila a artistei nu a fost afectata de acest proces rapid de slabire, asa cum opinau unii specialisti, noteaza publicatia citata. Prestatia ei de duminica, din sala Griffith Observatory din Los Angeles, recompensata cu ropote de aplauze de publicul care a reunit numeroase staruri, a demonstrat ca Adele este aceeasi cantareata speciala.

Foto: Instagram/@adele