Amanda Seyfried: „Celebritatea mi-a adus atacuri de panica”

1
De Maria Constantin
14 apr. 2021

Actrita s-a confruntat cu o serie de atacuri de panica „bizare“ dupa ce a devenit o actrita cunoscuta.

Dupa o cariera de aproape 20 de ani la Hollywood, Amanda Seyfried marturiseste ca inca resimte anxietatea si atacurile de panica cu care s-a confruntat la debut. „Se simte ca si cum ar fi ceva de viata sau de moarte”, a spus ea in emisiunea „Sunday TODAY”, realizata de Willie Geist.

I-a fost greu sa mimeze ca e in regula

„Asta este un atac de panica, de fapt. Corpul tau intra in modul de lupta sau fugi. Valul de endorfine si caderea care survin dupa un atac de panica sunt extraordinare. Te simti eliberat, iar corpul se simte cumva recuperat. E atat de bizar, fiindca este ceva psihologic, care incepe in mintea ta”, a detaliat Seyfried.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Actrita a marturisit, totodata, ca i-a fost foarte greu sa mimeze ca totul era in regula. „Nu am avut pe cineva care sa-mi aduca micul dejun la pat si nici n-am avut sofer la usa. Si de fiecare data cand cunoasteam pe cineva nou, incercam cu disperare sa-l fac sa inteleaga ca poate vorbi cu mine. Vreau sa am legaturi ca oricine, fiindca sunt ca oricine”, a spus ea.

De ce a ales viata la ferma

In timpul interviului, baietelul in varsta de sapte luni al vedetei a avut o aparitie adorabila, scrie People. Actrita din „The Mank” si sotul ei, fostul coleg din „The Last Word”, Thomas Sadoski, in varsta de 44 de ani, mai au o fetita de patru ani, Nina. Familia locuieste intr-o ferma din Catskills of Upstate New York, unde mama ei are grija de copii, iar ei cresc animale.

Amanda Seyfried a facut o schimbare benefica in viata ei: „Casnicia mea e mai puternica acum“

Amanda Seyfried a vorbit si despre decizia sa de a trai departe de Hollywood, spunand ca a fost o alegere foarte constienta. „Mereu mi-am dorit sa traiesc la o ferma. Imi doream sa ma stabilesc undeva unde sa am incredere ca pot sta mereu”, a explicat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Cum a primit vestea nominalizarii la Oscar

Actrita din „The Mean Girls” a dezvaluit, totodata, ca dormea atunci cand mama sa a anuntat-o despre prima ei nominalizare la Oscar, pentru interpretarea lui Marion Davies in filmul lui David Fincher, „Mank”.

„Inca nu m-a dat pe spate”, a marturisit Seyfried despre aceasta nominalizare. „Este o recunoastere, e o realizare pe care chiar nu o asteptam. N-am fost niciodata disperata dupa asa ceva”, a continuat ea.

Actrita va putea fi vazuta in thrillerul „Things Heard & Seen”, care va avea premiera pe Netflix pe 29 aprilie. Ea a jucat si alaturi de Kate McKinnon in serialul „The Dropout”, realizat de platforma Hulu, despre antreprenoarea americana Elizabeth Holmes, acuzata pentru inselaciune.

Foto: Instagram/Amanda Seyfried