Ben Affleck a izbucnit in lacrimi in luna de miere cu Jennifer Lopez: Vedeta l-a consolat

1
De Teodora Tirca
27 iul. 2022

Actorul si-a dat voie sa planga in timpul unei cine romantice in Paris, cu noua sa sotie, Jennifer Lopez.

Ben Affleck a fost vazut cu ochii in lacrimi in timp ce el si Jennifer Lopez sarbatoreau ziua ei de nastere la Paris, in weekendul acesta.

Starul din „Deep Water”, in varsta de 49 de ani, a fost fotografiat duminica seara cu fata imbujorata si vizibil emotionat in timp ce avea o conversatie „grea” cu Lopez.

Cei doi se aflau la o cina romantica la restaurantul gourmet La Girafe, aflat in fata Turnului Eiffel.

La un moment dat, Jennifer a fost fotografiata in timp ce ii mangaia chipul tandru lui Ben. Apoi i-a pus capul pe pieptul ei, incercand sa-l consoleze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PINK DEDIKODU (@pinkdedikoduu)

Reprezentantii celor doi nu au comentat motivul pentru care Affleck a izbucnit in lacrimi.

Cu toate acestea, se pare ca actorul a varsat lacrimi de bucurie, deoarece el si Lopez au fost vazuti razand la doar cateva momente dupa ce el devenise emotionat.

Vezi cele doua rochii purtate de Jennifer Lopez la nunta ei din Las Vegas – vedeta s-a schimbat in capela

Potrivit agentiei foto, dupa ce Lopez si-a stins lumanarile, cuplul s-a intors la hotel. In drum spre hotel, ei s-au intalnit cu un fan care le-a daruit un mic Turn Eiffel luminos ca amintire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Caras México (@carasmexico)

Affleck a parut sa se inveseleasca dupa ce a varsat cateva lacrimi. Cu siguranta emotiile din ultima perioada l-au coplesit.

Proaspetii casatoriti au iesit la mai multe intalniri romantice in Paris. In timpul uneia dintre ele, au decis sa poarte amandoi tinute negre, foarte sic. Affleck a purtat un costum cu o camasa alba cu nasturi usor deschisa, iar Lopez a optat pentru o rochie cu decupaje pe care a accesorizat-o cu un colier mare de perle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GeeksPic (@geekspic)

Starul din „Good Will Hunting” si actrita din „Selena” au petrecut saptamana trecuta in Orasul Iubirii, sarbatorind nu doar ziua de nastere a lui Lopez, ci si recenta lor nunta.

Cei doi au fost fotografiati sarutandu-se ca niste adolescenti in timpul unei plimbari pe langa Palatul Elysée.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reforma Moda! (@modareforma)

Affleck si Lopez s-au casatorit pe 16 iulie la Little White Chapel din Las Vegas. Nunta discreta va fi urmata de o petrecere luxoasa ce se va intinde pe mai multe zile, a raportat Page Six.

O sursa a declarat ca la petrecere vor participa prieteni apropiati si membri ai familiei, inclusiv Casey Affleck, Matt Damon, Jimmy Kimmel si co-starul lui Lopez din „Shades of Blue”, Drea de Matteo.

Foto: PR.