Ben Affleck, despre relatia reinfiripata cu Jennifer Lopez: „E o poveste frumoasa. Intr-o zi poate o sa v-o spun“

1
De Maria Constantin
3 dec. 2021

Starul este indragostit ca in prima zi de fosta lui logodnica.

Ben Affleck nu poate fi decat recunoscator pentru ca s-a impacat cu Jennifer Lopez. Actorul in varsta de 49 de ani si cantareata de 52 de ani sunt din nou impreuna din luna aprilie, iar de atunci povestea lor de dragoste suscita un interes enorm pe internet, noteaza Page Six.

„Pot sa spun ca este o poveste atat de frumoasa”, a declarat Affleck pentru Wall Street Journal despre relatia cu J. Lo. „Sa stiti ca unul dintre lucrurile pe care le pretuiesc acum pe toate planurile in viata mea este ca povestea a fost tratata de toata lumea intr-un mod care reflecta asta”, a adaugat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer👑 (@bennifer_02)

O poveste buna care va ajunge pe foc

„E o poveste buna. O poveste buna. Si, stiti, poate ca intr-o zi o sa v-o spun. O s-o scriu… si pe urma o sa-i dau foc”, a mai spus actorul.

Affleck a marturisit ca se bucura pentru „a doua sansa” pe care a primit-o, nu doar in cariera, ci si in viata personala, ca om. „Viata e grea si mereu gresim, iar din fericire invatam din aceste greseli. Singurul lucru de care ai nevoie ca sa tragi un folos din ocaziile oferite de aceasta evolutie este a doua sansa”, a spus el.

Jennifer Lopez si Ben Affleck, la primul test de cand sunt impreuna

Starul a mai spus ca viata lui reflecta acum nu doar persoana care doreste el sa fie, ci si persoana care simte ca este: „Nu sunt perfect, dar sunt cineva care incearca din greu si vrea foarte mult sa fie sincer, autentic si responsabil.”

Lopez inca mai crede in casnicie dupa trei divorturi

La randul ei, Jennifer Lopez a declarat in noiembrie pentru „Today” ca inca mai crede in casnicie, desi a trecut prin trei divorturi cu fostii ei parteneri Ojani Noa, Cris Judd si Marc Anthony.

„Nu stiu, cred ca da”, a raspuns vedeta cand a fost intrebata daca ar accepta inca o cerere in casatorie. „Inca mai cred ca poti fericit pentru totdeauna, sigur, 100%”, a precizat ea.

Foto: PR.