Ce crede Britney Spears despre noul documentar „Britney vs Spears“, produs de Netflix

1
De Maria Constantin
27 sept. 2021

Vedeta a reactionat la lansarea noului documentar care dezbate tutela impusa asupra sa.

O sursa citata de Page Six a declarat ca Britney Spears nu sustine noul documentar realizat de Netflix. „Este un nou documentar neautorizat facut fara acordul si participarea ei”, a spus sursa.

Britney nu a colaborat la acest proiect

Netflix a lansat recent trailerul documentarului care va fi lansat pe 28 septembrie si care exploreaza conflictul pentru tutela impusa de 13 ani asupra cantaretei. „Nimeni nu scotea o vorba. Pana cand o vor face”, spune naratorul in trailer.

Erin Lee Carr, cea care a regizat „Britney vs Spears” a spus intr-un interviu publicat miercuri de Los Angeles Times ca a incercat sa obtina colaborarea artistei pentru acest proiect. „Am sperat tot timpul, am visat, mi-am dorit si m-am rugat la toti sfintii. Am incercat in mod repetat sa o contactez. Dar a trebuit sa ma impac cu ideea ca era putin probabil sa se intample”, a explicat ea.

Carr a mai spus ca i-a trimis cantaretei in varsta de 39 de ani o scrisoare si are motive sa creada ca aceasta a citit-o. „Cred ca se concentreaza pe alte lucruri acum”, a adaugat realizatoarea.

Britney Spears s-a logodit recent cu iubitul ei, Sam Asghari. Cei doi sunt impreuna de cinci ani.

Semne bune pentru Britney

Pe de alta parte, artista nu agreeaza prezentarea vietii sale pe ecran. Dupa lansarea, in februarie, a documentarukui „Framing Britney Spears”, realizat de FX/New York Times, o sursa a declarat pentru Page Six ca vedetei i-a fost foarte greu sa-l urmareasca. „A ales sa nu-l vada, fiindca e numai despre tutela ei”, a explicat sursa.

Britney Spears, stanjenita de filmul despre viata sa: „Am plans doua saptamani“

Totusi, dupa cateva zile, Page Six a aflat ca Britney a urmarit cateva scene, iar o sursa a spus ca a fost foarte emotionata. „Sunt cateva parti din film care au fost prea dure si emotionante pentru ea – scenele care descriu cele mai dificile momente din viata sa, circul mediatic fara incetare si concentrarea nemiloasa pe ea ca tanara mama. Dar, pentru prima oara in ultimii ani, simte ca oamenii sunt de partea sa si ca lucrurile merg bine pentru ea”, a explicat sursa.

O alegere creativa pentru protectia vedetei

Erin Lee Carr a precizat pentru LA Times ca a facut „o alegere creativa” pentru a nu folosi aceleasi imagini care au facut-o pe Britney sa sufere. „Incidentele care s-au petrecut in 2007 in timpul unui episod la spital – nu veti vedea asa ceva”, a spus regizoarea.

Deocamdata, Britney Spears inca are probleme cu tutela. Avocatul ei, Mathew Rosengart, a depus miercuri in instanta noi documente, explicand de ce ar trebui ca tatal sau, Jamie Spears, sa piarda imediat tutela.

Urmatoarele audieri in acest caz sunt programate pe 29 septembrie, la o zi dupa premiera documentarului realizat de Netflix.

Foto: PR.