Chrissy Teigen s-a intors pe Instagram dupa acuzatiile de bullying si abuz emotional

1
De Maria Constantin
18 iun. 2021

Modelul in varsta de 35 de ani a revenit pe platforma de socializare cu un mesaj lung prin care care le cere scuze celor pe care i-a insultat.

Chrissy Teigen a publicat luni un mesaj pe Instagram in care isi exprima regretul ca a jignit-o pe Courtney Stodden. Postarea vedetei poate fi citita si pe platforma Medium.

„Salutare tuturor. Au fost cateva saptamani foarte umilitoare. Stiu ca am fost tacuta si Dumnezeu stie ca nu vreti sa mai auziti de mine, dar vreau sa stiti ca am suportat o meritata pedeapsa globala, de genul ‘stai aici si gandeste-te la ceea ce ai facut'”, si-a inceput Teigen mesajul.

„Cum am putut sa fac asa ceva?”

„Nici o zi, nici macar un singur moment nu a trecut fara sa simt greutatea coplesitoare a regretului pentru lucrurile pe care le-am spus in trecut. Asa cum stiti, mai multe dintre mesajele mele oribile (oribile, oribile) au iesit la iveala. Mi-e rusine pentru ele. Cand ma uit la ele si inteleg durerea pe care au provocat-o, simt nevoia sa ma opresc si ma minunez: Cum am putut sa fac asa ceva?”, a continuat vedeta.

Teigen face apoi trimitere la Stodden: „I-am cerut scuze public unei singure persoane, dar mai sunt si altele – si nu putine – carora trebuie sa le spun ca imi pare rau. Ii caut personal pe oamenii pe care i-am insultat. Parca am propria versiune a acelui show ‘My Name is Earl!’. Inteleg ca s-ar putea ca ei sa nu vrea sa vorbeasca cu mine (Adevarata provocare este cat de mult pot sa evit o cearta). Dar daca o vor face, eu sunt aici si voi asculta ce au de spus si le voi cere scuze printre suspine.”

Unde a gresit Teigen fata de Stodden

Courtney Stodden, in varsta de 26 de ani, a acuzat-o pe Teigen ca i-a spus sa se sinucida intr-o discutie privata, dupa ce a scris pe Twitter ca ar trebui „sa plece la culcare”, aluzie la ideea suicidului. Teigen i-a cerut scuze public in luna mai, dar Stodden a sustinut ca modelul nu a cautat-o pentru a vorbi direct, relateaza Page Six.

Teigen isi continua eseul, recunoscand ca a actionat ca un „troll” pe retelele de socializare si ca acest comportament nu o caracterizeaza: „In realitate, eram nesigura, imatura si ma aflam intr-o lume in care credeam ca trebuie sa-i impresionez pe straini ca sa fiu acceptata. (…) Am crezut ca voi fi interesanta daca ironizez vedetele.”

„Acum, cand ma confrunt cu unele dintre lucrurile pe care le-am zis, mi se strange inima”, a marturisit ea, adaugand ca merita sa sufere si ca exista consecinte ale cuvintelor sale.

Chrissy Teigen, consolata de Meghan Markle dupa pierderea sarcinii: „A fost asa de draguta!“

„Nu am atacat niste avataruri la intamplare, ci tinere, unele care erau inca fete, care au sentimente. Cum de nu m-am oprit si nu m-am gandit la asta?”, scrie Teiegen.

Un om mai bun pentru copiii sai

Vedeta marturiseste apoi ca isi doreste sa fie un om mai bun pentru fiica ei, Luna, in varsta de cinci ani, si fiul ei, Miles (trei ani): „John imi spune aproape in fiecare zi cat de mult ii aminteste Luna de mine. In fiecare zi incerc sa ma asigur ca ea primeste cele mai bune parti din mine, toate lucrurile la care aspir sa fiu mereu, dar uneori nu reusesc. Si le predicam bunatatea ei si lui Miles de fiecare data cand avem ocazia.”

„Oare isi vor da seama ca e si un pic de ipocrizie aici? Cu siguranta. Dar sper ca vor vedea si evolutia mea”, scrie modelul.

„Obiectivul meu este sa fiu atat de buna, incat copiii mei sa creada ca totul a fost o poveste”, isi incheie Chrissy Teigen mesajul, cerand „rabdare si toleranta” pentru ca incearca sa se schimbe in bine prin terapie si alte metode.

Sotul modelului, John Legend, a comentat simplu pe Instagram, postand mai multe inimioare, noteaza Page Six.

Foto: Instagram/Chrissy Teigen