Copiii care si-au pierdut parintii in pandemie pot primi sprijin de specialitate prin consiliere psihologica gratuita

1
De Cristina Tudor
19 dec. 2021

In ultimii doi ani, familiile din intreaga lume au suferit pierderi neasteptate, oameni dragi care au lasat in urma un gol imens.

In aceasta situatie se afla, din pacate, si sute de copii, ramasi singuri, fara cele mai importante persoane din viata lor, parintii.

Este greu de imaginat suferinta lor si in aceste momente dificile copiii au nevoie de toata grija celor apropiati, dar si de suport de specialitate, pentru a reusi sa treaca peste aceasta trauma si pentru a invata cum sa-si gestioneze emotiile.

De aceea, MedLife a lansat o initiativa prin care ofera consiliere psihologica gratuita copiilor care si-au pierdut parintii din cauza COVID-19. O echipa de psihologi cu experienta va discuta cu cei aflati in aceasta situatie, sprijinindu-i sa depaseasca mai usor aceasta perioada.

Pentru a beneficia de serviciu, este necesara completarea unui formular, de catre un parinte sau tutore legal, iar ulterior, echipa MedLife ii va contacta pentru programare. Sedintele de consiliere psihologica vor avea loc online si se adreseaza copiilor cu varsta de pana la 18 ani.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com