Copiii ducesei Kate ii duc dorul strabunicului lor: Printul Philip le lipseste enorm

1
De Maria Constantin
23 mai 2021

George, Louis si Charlotte resimt din plin absenta Ducelui de Edinburgh.

Chiar si cei mai mici membri ai familiei regale britanice ii duc dorul lui Philip, decedat la inceputul lunii aprilie. Printul William si Kate Middleton au marturisit ca regretatul print le lipseste copiilor lor, Printul George (7 ani), Printesa Charlotte (6 ani) si Printul Louis (3 ani).

La inceputul saptamanii, contul de Instagram Miss Royal Reply a distribuit un mesaj pe care Ducele si Ducesa de Cambridge l-au adresat celor care le-au trimis condoleante, scrie Harper’s Bazaar.

„Ducele si Ducesa de Cambridge va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ati transmis dupa moartea Ducelui de Edinburgh. Altetele lor regale sunt extrem de impresionate de mesajele emotionante pe care le-au primit in ultimele saptamani”, se arata in postarea de pe Instagram.

„Le va lipsi mult dragul lor bunic si strabunic, dar mesajele voastre le-au adus multa liniste in aceasta perioada dificila”, se arata in incheiere.

Mesajul lui Charles

Printul Charles le-a transmis si el o nota de multumire celor care i-au scris mesaje de sustinere dupa moartea sa. „Printul de Wales va multumeste foarte mult pentru mesajele voastre de simpatie. Alteta Sa a fost impresionata de numeroasele mesaje generoase primite in ultimele zile; i-au oferit multa liniste in aceasta perioada trista.”

Kate Middleton, gest emotionant: Ducesa a vorbit cu o tanara care si-a pierdut bunicii din cauza COVID-19

„Printul de Wales va trimite cele mai calde multumiri si cele mai bune urari”, se arata in incheierea mesajului.

In semn de apreciere, Printul Charles a inclus in postarea de pe Instagram si o fotografie rara, alb-negru, din copilarie, in care apare alaturi de tatal sau.

Foto: Instagram/@theroyalfamily