Cum a incercat Printul William sa o cucereasca pe Kate Middleton in timpul studentiei

Printul William
1
De Maria Constantin
19 dec. 2019

Ducesa de Cambridge a povestit ca sotul ei a vrut sa o impresioneze cu talentul sau culinar cand erau colegi la universitate. Printul recunoaste ca acum doar ea gateste.

William si Kate Middleton s-au cunoscut pe vremea cand erau studenti la Universitatea St Andrews din Scotia, pe care au absolvit-o in 2005. Ducesa a dezvaluit in emisiunea „A Berry Royal Christmas”, realizata de Mary Berry, ca William a incercat sa o dea gata, la inceputul relatiei lor, cu talentul lui culinar.

„Cand eram studenti, el obisnuia sa gateasca tot felul de feluri. Cred ca atunci a vrut sa ma impresioneze, Mary! Cu sos Bolognese si alte lucruri de genul asta”, a spus Kate.

Cand gazda show-ului culinar a intrebat-o daca William mai gateste acum, Kate a raspuns: „Da, uneori – este foarte bun la micul dejun.”

William e sincer: el face doar ceai

View this post on Instagram

🎄📷 A few of our favourite moments from the #ABerryRoyalChristmas party, ahead of the show’s broadcast on @BBCOne tonight at 8.30pm! The party was held by The Duke and Duchess of Cambridge and Mary Berry to thank and acknowledge staff and volunteers from charities and organisations who will be working tirelessly over the Christmas period, including: @passagecharity @nursingnow Evelina London Children's Hospital @ldnairamb @actiononaddiction Mountain Rescue services Mother and Baby Units Midwives Fire services Military services Ambulance Services Police Services @centrepointuk @royalmarsden @giveusashoutinsta @childbereavementuk Take a look at our story and our previous post for a sneak preview of tonight’s show — enjoy! Photos 📷 by @mattporteous

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Totusi, daca alti membri ai familiei regale, printre care se numara Printul Charles si Regina Elisabeta a II-a, obisnuiesc sa gateasca din cand in cand, se pare ca William nu se mai incadreaza in aceasta categorie. Printul recunoaste ca bucataria a ramas teritoriul exclusiv al sotiei sale. „Pot sa fac ceai, Mary, dar nu sa gatesc”, a marturisit el. „Catherine este clar singura care gateste, nu eu”, a adaugat printul.

Printul William o da de gol pe Kate Middleton: Ce emisiune ii place ducesei

Editia speciala de Craciun a emisiunii difuzate de BBC ii arata pe ducii de Cambridge in timp ce gatesc preparate festive impreuna cu Mary Berry si discuta despre actiunile caritabile in care ei se implica.

Este intaia oara cand William si Kate vorbesc public despre inceputul relatiei lor, noteaza Insider. In primul lor interviu impreuna, oferit dupa ce s-au logodit, in 2010, Kate Middleton a marturisit ca a fost timida cand a inceput sa vorbeasca cu printul. „M-am inrosit cand te-am intalnit si eram foarte timida”, i-a spus ea lui William in acel interviu. „William a lipsit o vreme la inceput si a durat ceva pana cand am ajuns sa ne cunoastem, dar apoi am devenit prieteni destul de repede”, a mai povestit Kate in 2010.

Foto: Getty Images.