Cum au ajuns Printul Harry si Meghan Markle „cei mai nepopulari membri ai familiei regale”

1
De Maria Constantin
5 iun. 2022

Ducele si Ducesa de Sussex s-au aflat tot timpul in centrul atentiei, dar nu neaparat intr-un mod pozitiv. Dupa ce au renuntat la indatoririle regale, popularitatea lor a scazut drastic.

Decizia de parasi Marea Britanie si mai ales interviul controversat cu Oprah Winfrey nu au fost bine vazute de opinia publica. Un sondaj recent arata ca doua treimi din subiecti, adica 63%, au o perceptie negativa despre Harry si Meghan, relateaza Marie Claire.

Un alt studiu, realizat de JL Partners, arata ca doar 27% din oameni au o parere pozitiva despre ducii de Sussex, in timp ce numai 22% au o parere buna despre fosta actrita din serialul „Suits”.

Harry si Meghan, un cuplu neimportant

Cuplul a fost vizat de numeroase critici in ultima perioada. Un expert in monarhia britanica l-a catalogat recent drept „nesemnificativ” in cadrul casei regale.

Jonathan Dimbleby, scriitor si realizator de televiziune, a devenit un prieten apropiat al Printului Charles (73 de ani). Mostenitorul coroanei regale si-a creat o relatie de prietenie cu Dimbleby dupa ce acesta l-a intervievat in 1994 despre relatia lui cu Camilla Parker Bowles.

Lectia emotionanta de viata pe care Printul Harry vrea sa le-o transmita copiilor sai

Bun cunoscator al familiei regale, Jonathan Dimbleby considera ca fiul cel mic al lui Charles a devenit „din ce in ce mai nesemnificativ”. „Au intrat intr-un fel de vartej in care vor deveni din ce in mai putin importanti ca si cuplu. Pe masura ce ea imbatraneste, pe masura ce el imbatraneste, vor conta tot mai putin, intrucat celebritatea pe care ei o vand se va devaloriza”, a spus el pentru The Times.

Meghan Markle domina relatia

Dimbleby crede ca principalul factor care conduce la aceasta situatie este ca Harry e subjugat de sotia lui. „Suspectez ca Harry este condus de Meghan Markle”.

„Si e mare pacat, fiindca atunci cand l-am cunoscut era absolut fermecator – un tanar tare, tare dragut. Nu cel mai destept din lume, dar plin de un spirit generos”, a adaugat expertul.

Printul Harry, in varsta de 37 de ani, si Meghan Markle (40 de ani) au anuntat in ianuarie 2020 ca renunta la indatoririle lor regale. Dupa doua luni, ei s-au mutat in California cu fiul lor, Archie, acum in varsta de doi ani.

Foto: