Dakota Johnson dezvaluie secretul relatiei ei fericite cu Chris Martin

1
De Maria Constantin
19 mart. 2020

Succesul unei relatii depinde mult de implicarea partenerilor, dar si de alti factori. Doua chiuvete in baie asigura linistea in casa, spune Dakota Johnson.

Anul trecut au tot aparut zvonuri ca s-au despartit, dar pana la urma Dakota Johnson si Chris Martin sunt tot impreuna, iar relatia lor pare si mai puternica. Iar actrita a oferit si o explicatie neasteptata pentru succesul relatiei lor.

Intr-un articol publicat de Architectural Digest, in care si-a prezentat casa superba din Los Angeles, ea a vorbit si despre cele doua chiuvete din baie: „Cheia unei relatii sanatoase sunt chiuvetele separate”, a spus vedeta.

Gluma sau nu, cine poate sa o contrazica? Imagineaza-ti doar cat de mult ar avea de castigat toate relatiile noastre daca cu totii am avea la dispozitie un pic mai mult spatiu in loc sa asteptam dimineata si seara in loc sa ne inghesuim alaturi de partener ca sa ne spalam pe dinti, scrie InStyle.

In cadrul reportajului realizat la ea acasa, Johnson a prezentat si cateva lucruri la care tine foarte mult: un card de asezare la masa cu numarul de telefon al canteretei, o notita de la bunica ei (actrita Tippi Hedren, muza lui Alfred Hitchcock) si o fotografie cu Taylor Swift, Derek Jeter, Sarah Palin, Steven Spielberg, George Lucas si 50 Cent de la editia jubiliara de 40 de ani a emisiunii „Saturday Night Live”.

Dakota Johnson, mesaj emotionant pentru tatal ei vitreg, Antonio Banderas

Johnson si Martin sunt impreuna din 2017, iar anul trecut au aparut in presa speculatii ca s-ar fi despartit. In ultimele luni, ei au fost, insa, vazuti de mai multe ori impreuna.

Cei doi au mers si la o intalnire cu fosta sotie a lui Chris, Gwyneth Paltrow, si sotul acesteia, Brad Falchuk. In plus, Dakota Johnson a co-regizat un clip lansat de Chris Martin la inceputul acestui an.

Foto: Getty Images.