Drew Barrymore: „Am renuntat la barbati. Nu am mai avut o intalnire de 5 ani”

1
De Maria Constantin
21 sept. 2020

Actrita a dezvaluit ca viata ei sentimentala este liniara de mult timp: in ultimii cinci ani nu a mai avut nicio relatie.

Dragostea nu a mai este de mult timp o prioritate pentru Drew Barrymore. „N-am mai fost pe frecventa, nu stiu daca mai am dorinta de a incerca. Pur si simplu nu ma mai vad in stare de asa ceva”, a spus ea, miercuri, in show-ul pe care il realizeaza pentru CBS.

Drew a avut-o ca invitata pe Jane Fonda in emisiunea „The Drew Barrymore Show” si a marturisit ca a avut o alta abordare in viata sa sentimentala, scrie People. „Recent ai spus ca ai renuntat la barbati. Poti vorbi, te rog, despre asta? Fiindca eu cred ca si eu am ajuns aici in ultimii cinci ani. Ce se intampla?”, a spus Drew.

Fonda (82 de ani) i-a raspuns cu intelepciunea varstei sale: „Esti asa de tanara! Esti prea tanara ca sa renunti la orice. Trebuie sa ramai deschisa la orice, Drew. Eu sunt prea batrana, asa ca e foarte usor sa renunt sa ma mai dezbrac, chiar si la lumina lumanarii.”

Barrymore a explicat de ce nu a mai avut o relatie in ultimii cinci ani: „Am ajuns la mentalitatea asta in ultimii cinci ani, ca nu mai sunt potrivita, nu stiu daca mai pot sa fiu deschisa la asa ceva. Nu mi se mai potriveste”, a spus actrita in varsta de 45 de ani.

Intalnirile online i-au lasat un gust amar

Vedeta s-a casatorit cu Will Kopelman in 2012. Cei doi au divortat in 2016. Ei au doua fetite, Olive, in varsta de sapte ani, si Frankie, in varsta de sase ani.

Drew Barrymore a declarat la inceputul lunii pentru People ca este o „romantica incurabila”, dar nu se va mai casatori niciodata. „Oricine de pe planeta asta are nevoie de o forma de iubire. Si ne confruntam constant cu relatiile noastre. Iubirea si relatiile acestea pot arata diferit pentru oameni”, a spus ea.

Singurul produs care a ajutat-o pe Drew Barrymore sa-si repare varfurile uscate si sa amane urmatoarea tunsoare

Actrita a marturisit ca si-a jucat sansa si in intalnirile online: „Am incercat. Am mers la cateva intalniri. Multi oameni m-au lasat balta. Si o data asteptam sa merg la o intalnire si la ora la care ar fi trebuit sa ne vedem imi scrie ‘Mda, nu pot veni'”, a povestit ea, adaugand ca prefera sa iasa cu prietenii.

„Niciodata nu ma voi marita din nou”

Un lucru sigur stie vedeta din „50 First Dates”: „Niciodata, niciodata, niciodata… nu ma voi marita din nou. Si cred ca oamenii n-ar trebui sa spuna cuvantul ‘niciodata’, iar eu niciodata, cu litere mari, N-I-C-I-O-D-A-T-A, niciodata nu o sa ma marit”, a spus ea. „Nu vreau sa ma mai incurc vreodata cu cineva asa”, a adaugat Drew.

„Asta nu inseamna ca nu-mi place sa ma mai intalnesc cu cineva, mai ales cand copiii mei vor incepe liceul. Acum un an, as fi putut fi indragostita. Sunt deschisa la asta, dar nu sunt in cautare. Paharul meu a dat pe dinafara. Am avut multa iubire in viata mea”, a conchis vedeta.

Foto: Instagram/Drew Barrymore